totcsilla

Hozzászólások

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
 • Szerző
  Üzenetek

 • totcsilla
  Résztvevő

  A telefonszám lemaradt: 06-30-919-7375, itt lehet érdeklődni


  totcsilla
  Résztvevő

  Kedves Gábor! Boros Jánossal karöltve elkezdtük intézni az ügyet, meglátjuk mit tudunk tenni.


  totcsilla
  Résztvevő

  Érdeklődnék hogy hány ember hallja rajtam kívül éjszakánként a techno zenét? Olyan éjfél-egy óra körül kezdődik, és hajnal ötig tart. Mikor halkabb a zene, a discós eszement üvöltése hallatszik szó szerint. A Zöld Pardon helyén nyílt Barba Negra szórakozóhely a tippem, de most néztem, hogy a pesti hídfőnél is nyílt egy hatalmas szórakozóhely. Szombaton megnézem melyikből jön.

  Hozzászólás: Keresek megbízható, nem túl drága kőművest #10450

  totcsilla
  Résztvevő

  Keresek 11 méter lábazat javításához megbízható kőművest. 06-30-919-7375

  Hozzászólás: Kiadó lakás #9209

  totcsilla
  Résztvevő

  Július 1-től kiadóvá válik egy 46nm kétszobás emeleti, déli fekvésű részben bútorozott lakás. Részletek: 06/30/919-7375

  Hozzászólás: Kiadó lakást keresek #9203

  totcsilla
  Résztvevő

  06/30/919-7375

  Hozzászólás: Idegesítő #7143

  totcsilla
  Résztvevő

  Kedves János!

  Ez két éve megy. Tegnap jött el a pillanat, mikor férjemmel beültünk a kocsiba, és nekiláttunk megkeresni a zaj forrását! A Zöld Pardon az!!!!! Bejelentettem a rendőrségen, hogy szóljanak nekik, közölték, hogy ha az önkormányzattól van engedélyük, akkor nem tehetnek semmit! És az önkormányzat akár hajnali ötig is megadhatja az engedélyt!!! Szóval, én azt szeretném felvetni, hogy akár a József Attila lakóteleppel is összefogva tegyünk panaszt a XI. kerületi önkormányzatnál. Elsődlegesen a bezárásra, és ha az nem működőképes, akkor arra, hogy a Duna felé lévő két minimum 3 méter széles, és öt méter magas (tujáimhoz viszonyítottam a magasságot) hangfalat fordítsák meg! Na, kíváncsi leszek, ahhoz mit szólnának az ott lakók.

  Hozzászólás: LONC #8140

  totcsilla
  Résztvevő

  A loncom így tavasszal gyönyörűen fejlődik, hoz szép új hajtásokat, virágzik, aztán elkezd sárgulni a levele, és leszárad. Próbáltam gazdaboltban tanácsot kérni, adtak mindenféle permetszert, de egyik sem használt. Volt mellette egy csüngő fűz, ugyanígy járt, és azt már ki is kellett vennem. Tudna valaki valamilyen megoldást rá?

  Hozzászólás: Talált kiskutyák #9735

  totcsilla
  Résztvevő

  Előző hírdetésemben feltett kutyusnak sikerült gazdit találni, így már nem aktuális!

  Csilla

  Hozzászólás: Talált kiskutyák #9734

  totcsilla
  Résztvevő

  Találtam egy csokibarna kistestű (tacsi-jelleg) kutyust, illetve az autók közül szedtem össze a Határ úton. Nagyon barátságos, kicsit kövérke, látszik hogy idősebb lehet a gazdája. Kuzyákkal, emberrel barátságos, sajnos 1 hete nem került elő a gazdija, pedig sokszor kiplakátoltam. Jelenleg ideiglenes befogadónál van, de egy pár napnál tovább nem tarthatja ő sem. Szeretnék gazdit találni neki kimondottan lakásba. Gyerekek, állatok között is nyugodt, a hangját eddig még nem hallottuk, pedig a kiskutyák ugatósak szoktak lenni. Kérem ha valaki befogadná sürgősen jelentkezzen nálam

  Tóth Csilla

  Hozzászólás: Fiú bakancs elvihető #9316

  totcsilla
  Résztvevő

  Felajánlanám fiam alig használt, kiváló állapotú 41-es és 43-as téli bakancs jellegű cipőit. Elég sokba kerültek, sajnálnám kidobni, a környékünkön meg kisebb gyerekek laknak.

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11