Zoltán utcai sporttelepből elkerített terület bérbeadása

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Ingatlanok Zoltán utcai sporttelepből elkerített terület bérbeadása

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 15
 • Szerző
  Üzenetek
 • #8924
  Boros János
  Felhasználó

  Zoltán utcai sporttelepből elkerített terület bérbeadása

  #8925
  Boros János
  Felhasználó

  Zoltán utcai sporttelepből elkerített terület bérbeadása

  ——————————————————————————–
  határidő: 2011. február 4.

  Budapest Főváros XIX.ker.Kispest Önkormányzata pályázat útján bérbe adja az önkormányzat tulajdonában lévő 161013. hrsz. alatt felvett 13 190 m2 nagyságú Zoltán utcai (Wekerletelep) sporttelepből 10 000 m2 elkerített területet.

  A létesítményben 10 db teniszpálya, bitumenes kézilabdapálya, valamint öltöző, fürdő, gondnoki lakás és büfé is található.

  A pályázati anyag átvehető Bp. XIX. Kispest Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási és Hasznosítási Irodáján (Bp. XIX. Városház tér 18-20. I. em. 44.-40-41.)

  A pályázati dokumentáció ára: 5.000.- Ft+Áfa

  A pályázat beadási helye a Vagyongazdálkodási és Hasznosítási Iroda, határideje: 2011. február 4. 12.00 óra.

  Érdeklődni személyesen a Vagyongazdálkodási és Hasznosítási Irodán, illetve telefonon a 347-4505-ös számon lehet munkanapokon
  hétfő: 8.00–18.00,
  kedd–csütörtök: 8.00–16.30,
  péntek: 8–12.30 között.

  #8926
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Akkor nem nagyon várható, hogy valami közösségi szerepe lesz. Vagy a tömegsport erősítését célzó tevékenység valósul meg.

  Nem leszek meglepve, ha a mostani üzemeltető lesz valahogy a nyertes. 🙁

  #8927
  Boros János
  Felhasználó

  Jól látod, itt valami suskus van, hiszen a wte letett egy javaslatot. De, hogy mi van ezzel azt nem tudom.

  #8928
  niki
  Felhasználó

  Kérdezzétek meg Ékes Urat, még tag a WTE-ben. Ő foglalkozik mostanság a sport ügyekkel, és ezzel is.

  #8929
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Köszönöm az ötletet. E-mail ment, várjuk a választ. 🙂

  Attól, hogy a WTE javasol valamit, nyilván az önkormányzatnak nem kell azt egy az egyben elfogadni, de nagyon jó lenne tudni, hogy mi az elképzelésük a teleppel. Van-e benne közösségi megfontolás, vagy csak a pénz kell belőle…

  #8930
  niki
  Felhasználó

  Ja, és kiváncsi vagyok a válaszra is, ha lehet….:)

  #8931
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  \”Kedves Zenina!

  Köszönöm érdeklődésed. Gyors válaszom a következő.

  \”Azért született döntés a terület egy részének továbbra is bérleti szerződés formájában történő hasznosítására, mert a mai keresett sportszolgáltatások üzemeltetése professzionális szaktudást és jelentős tőkét igényel. Erre jelen pillanatban az önkormányzatnak nincs sem kapacitása, sem pénze. Fontosnak tartom kiemelni, hogy nem az egész terület kerül bérbe adásra. Több mint háromezer négyzetméter közösségi használatban marad. Itt futópályák, kondicionáló berendezések, kosárlabda pálya stb. lesz kiépítve, amit ingyenesen bárki igénybe vehet.

  Az eddigi gyakorlattól eltérően a pályázatok elbírálásánál nem a felkínált bérleti díj lesz a döntő, hiszen az már a pályázati dokumentációban meghatározásra került, hanem a felvállalt szolgáltatások: igénybe vehető sportolási lehetőségek sokszínűsége, sportpályák minősége, egyéb infrastrukturális fejlesztések, együttműködési készség az önkormányzattal a kerületi sportélet szervezésében, kiszolgálásában, helyi közösségeknek nyújtandó kedvezmények, és nem utolsó sorban egy régóta megoldatlan városképi probléma megoldása: a pályát körülölelő kerítés cseréje.\”

  Szándékaink szerint, a közösségi használatra fennmaradó terület megtervezéséből jelentős rész fog hárulni a WTE-re.

  üdvözlettel

  Gábor\”

  Ez így korrekt szerintem. Majd a megvalósulás lesz érdekes.

  #8932
  Boros János
  Felhasználó

  Ez korrekt válasz. Visszavonom a suskus jelzőt.

  #8933
  KG
  Felhasználó

  Az nagyon jó lenne, ha az átlagember is használhatná a sportpályát és nem megfizethetetlen árért. Szeretnék nem aszfalton futni, ha nem muszáj. A teniszen kívül van még néhány sport a világon. A mai világban amilyen evési és mozgáskultúránk van, nem ártana megint a tömegsportot propagálni a versenysportok mellett!

  Tisztelt Boros János! Igazán értékelendő, hogy a WTE-nek van terve a sportpályával, minden tisztelet az önöké, de mégis mi átlag wekerleiek is tudhatnánk erről valamit? Vagy hozzászólhatnánk? Már ha nekünk készül(ne).

  #8934
  Viló János
  Felhasználó

  Kedves KG!

  Úgyis mint átlagwekerlei, úgy is mint WTE (elnökségi)tag kicsit találva érzem magam hozzászólásával kapcsolatban. Úgy tűnik, mintha elmarasztaló lenne a WTE-vel kapcsolatban, s ha ez igaz, akkor igaztalannak érzem.

  A WTE szívügyének tekinti a sportpálya sorsát, mert szívügyének tekinti a wekerleiek sportolási lehetőségét is.
  Az elmúlt év őszétől folyamatosan foglalkoztunk a sportpálya ügyével, s tettük ezt a nagy nyilvánosság előtt. A Wekerle Napokon, a Wekerle újságban, kértük a wekerleiek véleményét, ötleteit a sportpálya hasznosításával, sportolási ötletekkel kapcsolatban. Az újságban közöltük a Polgármester Úrnak küldött levelünket is, hogy mindenki, akit érdekel, tudja, hogy mi az álláspontunk.
  Ha Ön szintén szívügyének tekinti ezt a kérdést, akkor bizonyára olvasta ezeket a híreket, s elküldte véleményét, hozzászólását.

  Így aztán nem igazán értem mit is hiányol…

  Üdvözli: Viló János

  #8935
  vendo
  Felhasználó

  Nyílt fórum volt a Zoltán utcai sportpálya sorsáról is:

  http://wekerletelep.eu/node/1330

  szép napot

  #8936
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  \”Döntött a testület a Kispesti Sport Nonprofit Kft. létrehozásáról is. Az előterjesztés szerint a Katona József utca 3., valamint a Zoltán utca 42. alatti ingatlanok gazdaságosabb és célszerűbb hasznosítása indokolta a gazdasági társaság alapítását.\”

  Forrás: kispest.hu

  Vajon ez mit takar?

  #8937
  eperlevel
  Felhasználó

  ha már tömegsport: kár, hogy a tanuszoda nem mindenkinek nyitott 🙁

  #8938
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Mondjuk, hogy kár. De az egy TANuszoda. Felnőttnek nem igazán alkalmas rendes úszásra, mert igen kicsi és a vize se túl mély. 😀

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 15
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.