Zöldhulladék és gallygyűjtési akció

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Szolgáltatás Zöldhulladék és gallygyűjtési akció

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Üzenetek
 • #10197
  Boros János
  Felhasználó

  Zöldhulladék és gallygyűjtési akció

  #10198
  Boros János
  Felhasználó

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy az őszi lombhullás és a kerti munkák során keletkező jelentős mennyiségű zöldhulladékra tekintettel, önkormányzatunk kerti zöldhulladék- és gallygyűjtési akciót szervez Kispest egész területén. Az akció során összegyűjtött kerti zöldhulladék elszállításáról, a gallyak darálásáról és elszállításáról az önkormányzat gondoskodik.

  Önkormányzatunknak az akcióhoz zsákot nem áll módjában biztosítani, ezért az összegyűjtött zöld és avar bármilyen zsákban kihelyezhető. Kérjük, hogy a kertek szépítése során keletkező zöldhulladékot csak zsákban, a fák gallyazása során keletkező nyesedékkel együtt egy könnyen megközelíthető közterületen, a gyalogos- és gépjárműforgalom akadályozása nélkül szíveskedjenek kihelyezni.

  A kerti zöldhulladékot és gallyakat tartalmazó zsákokat november 15-től december 15-ig lehet kihelyezni, azokat folyamatosan szállítják el. Kérjük, hogy a megadott időpontot követően már ne rakjanak ki zöldhulladékot, ágat, gallyat, mivel a megadott határnapot követően hulladék kihelyezés a közterületre szabálysértési eljárást von maga után. Kérjük, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladékot, lombot tegyenek, háztartási hulladékot ne!

  Együttműködésüket előre is köszönjük:
  Közpark Nonprofit Kft.
   

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.