Wekerle sötét oldala (sajnos)

Kezdőlap Fórumok Fórum Általános kérdések Wekerle sötét oldala (sajnos)

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
 • Szerző
  Üzenetek
 • #6911
  gborka
  Felhasználó

  Wekerle sötét oldala (sajnos)

  #6912
  gborka
  Felhasználó

  Sajnos ezúton szeretnék valami vérforralót megosztani mindenkivel ami az elmúlt 24 órában történt velem.

  Mivel lakásfelújítás van nálam ezért elengedhetetlen volt egy konténer megrendelése, hogy az építési törmeléket, sittet elhelyezzem.
  A konténert sajnos csak a kapu elé a járdára tudták letenni mert ahol lakom (egy köz) szélessége nem engedte az udvarba való elhelyezést.
  A szemetes autó bőven elfért mellette.
  Természetesen a \”kedves\” lakótársak felfedezték ezt az ingyenes lehetőséget és elkezdtek rekamié darabokat s más lomtalanításkor megmaradt lomot,szemetet az éj leple alatt sunyi módon belepakolni.
  Reggel mindig volt valami új \”kincs\” a konténerben.
  Aztán egy szintén \”kedves lakótárs\” feljelentett a Főv.közterületfelügyeletnél amely munkatársai helyszíni szemlét tartottak aug 11-én délben, erről egy értesítőt is bedobtak a postaládámba, hogy engedély nélküli közterület-használat miatt eljárást indítanak ellenem.
  Ráadásul még aznap éjszaka, pontosabban aug. 12-én hajnali 1-2 óra között egy beteg \”közveszélyes valaki\” az éghető dolgokat lefújta vagy lelocsolta valami éghető folyadékkal és meggyújtotta!!!
  Épp eszű ember ilyet nem csinál.
  Szerencsére nagyobb baj nem történt mert magától elaludt az egész, de történhetett volna nagyobb baj is.

  Nem szeretnék senkit gyanúsítani, rágalmazni de biztos, hogy az elkövető(k) valahol a környezetemben laknak és abban is biztos vagyok hogy nem gyerekek voltak!

  Ilyen beteg,piromániás közveszélyes embereknek szerintem nem wekerlén lenne a helyük…
  Itt nőttem fel, de az elmúlt évtizedekben nem voltak ilyen cselekmények, mivé lett wekerle????

  #6913
  Boros János
  Felhasználó

  Amikor a járdát kell takarítanod télen akkor természetesen a Te dolgod. Amikor konténer oda teszed akkor közterület. Hol itt a logika?

  #6914
  csucsu56
  Felhasználó

  T.gborka!
  Sajnálom ami történt, ha csak reggel hozzák a konténert és este viszik nem kell rá engedély. Ha viszont több napra teszik le, akkor az Önkormányzatnál be kell jelenteni, adnak rá engedélyt minden további nélkül és pár száz forint (legalábbis régebben) a közterület használati díj ezért. Igaz, hogy Ön nem tudta, de az, hogy odapakolnak ez rendszeresen előfordul már napjainkban. Az hogy még fel is gyújtják ez már személyes bosszú volt, ugy gondolom nem gondolta, vagy nem gondolták végig akik ezt tették, hogy mi lehet belőle. De a szelektív hulladék gyűjtőket is felgyujtották, nem vagyok meggyőződve róla, hogy gyerekek kamaszok voltak. Szerintem olyan emberek, akik azt akarták, hogy ezeket a hulladék gyűjtő szigeteket megszüntessék. Végtelenül sajnálom az esetet, de ilyen lett a világ. Wekerle felhígult és más emberek élnek itt, nincs már az a régi közösség ami volt.

  #6915
  gborka
  Felhasználó

  Elsőnek nekem is ez jutott pontosan az eszembe.
  De ezt fogom majd a közterületnél is megkérdezni.

  #6916
  gborka
  Felhasználó

  Ez nem bosszú hanem közveszély okozás tehát bűncselekmény, pár méterre a szomszédok parkoló autói voltak a konténertől. Szerencsére biztos távolságban.
  Az ilyen embert bezárni és kényszer gyógykezelni kell!
  Mi lesz holnap molotovkoktél, vagy esetleg valami más???
  Mi van ha kigyullad az egyik autó???

  #6917
  Rekacs
  Felhasználó

  Az én autóm:(

  Szerencsére nem lett baja…..na de akkor is….
  De ki az a nemnormális a ki felgyújtja…direkt
  Éna nnyira naiv vagyok…nekem eszembe sem jutott,hogy direkt volt,azt gondoltam suhancok szórakoztak. De hát kinek van útba,akár a kocsid is parkolhatna ott,nem? Arra meg nem kell helyfoglalást fizetni.

  Azóta kicsit félek este….:(Rossz elképzeni,hogy valaki itt jött és gyújtogatott…..

  #6918
  csucsu56
  Felhasználó

  Régen eszembe nem jutott volna, hogy wekerlén félnem kell. Hiszen nagyon sok embert ismertem, tudtam, hogy itt nem lehet bajom. Ám az utolsó 2 hónapban egyre többektől tudom, hogy már nappal is idősebb hölgyeket kiszemelnek amikor mennek haza vásárlásból és kirabolnak. Az egyik kedves ismerősöm nagymamájának a nyakából tépték úgy le a láncot, hogy azzal a földre rántották, igy eltört a felkarja, és mindössze pár száz forint volt még nála.
  Aki jár az egyházi hozzájárulásért családokhoz, fényes nappal délután késsel fenyegették meg, és elvették az ékszereit, nem volt sok, és a nála lévő pénzt. Ebből az a szomorú, hogy hiába kiabáltak, nyitva voltak elmondásuk szerint az ablakok, de még csak ki sem néztek, nem hogy segítettek volna. És akkor jönnek még az ilyen emberek, ha azoknak lehet nevezni Őket, akik bosszúból kárt okoznak. Szomorú. Tennünk kellene ellene.

  #6919
  wob974
  Felhasználó

  Az árkot és a faleveleket se feledjük.

  #6920
  wob974
  Felhasználó

  Kettő hónapra 7200Ft fizettem.

  #6921
  gborka
  Felhasználó

  Ez így igaz, nagyimék pontosan tudták, hogy ki hol lakik ki kinek az ismerőse. Azt soha nem fogom elfelejteni mikor a piacra mentünk vásárolni legalább 10-15 ismerőssel ne találkoztunk volna és kölcsönösen üdvözöltek minket, mindenki mindenkit ismert kit innen kit onnan. De sajnos az a világ elmúlt.
  Akikkel az eset után beszéltem még borzasztóbb történeteket meséltek amik itt a környéken történtek. (betörések fényes nappal)
  Ezért úgy határoztam hogy pénzt nem kímélve bekamerázom a házat, udvart.
  A mai korszerű berendezésekkel megoldható hogy távollétemben bármikor bárhonnan az internet segítségével bepillantást kapok a ház körüli dolgokról és rögzítésre is kerül!

  #6922
  gborka
  Felhasználó

  Az emberek sajnos azért nem segítenek mert a hatóságok bűnözőként kezelik a tanúkat!
  Pár éve egy közlekedési baleset szemtanúja voltam és én szerencsétlen megadtam az adataimat, per lett belőle és engem is beidéztek, a bíró úgy beszélt velem mint tanúval mintha a kapcája lettem volna. Soha többé…

  #6923
  gborka
  Felhasználó

  Azt hiszem nem is olyan rég Csepelen gyújtogatott valaki mindenféle autókat, de úgy tudom el is kapták az illetőt.

  #6924
  wob974
  Felhasználó

  Idáig hol éltél?
  Ez évtizedek óta igy van.

  #6925
  gborka
  Felhasználó

  Itt wekerlén.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 16
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.