Tegnap voltam benn. Átrendezték a termékeket kicsit. Több féle áru van. Tele van a húspult és végre van normális TEJ nem csak tejszerű képződmény. Van sok reál termék, gondolom az árak is normálisabbak, bár nem néztem tételesen. Amúgy nem látványos a változás, mert a bútor és az elrendezés maradt.
Miután újra megnyílt a közért, kezdetben örömködtünk férjemmel, hogy bővült a közért kínálata. De sajna egyre többször futunk bele romlott árúba. Ráadásul napokkal a terméken szereplő lejárati dátum előtt. Kellemetlen, ha a savanyú tej után megkóstolhatod a kaukázusi kefirré avanzsál Cserpes-joghurtot az ehetetlenné punnyadt gyümölcstrutyival az alján. Broáf! És kiábrándító. :-(((( Tényleg macerás a tejtermék megfelelő tárolása?
Próbáltátok visszavinni? Mit mondtak? A kis piacnál a boltban a tejet szó nélkül vették vissza, ha savanyú volt – mondjuk kb 5 perccel a vásárlás után már ott is voltam. Meglehet, ha sokan visznek vissza árut, akkor jobban odafigyelnek… talán.
Sziasztok! Szerintem nagyon kedvesek és készségesek az eladók (a vezetésről nem tudok), biztos minden probléma nélkül intéznék a reklamációt. Era, igenis vigyétek vissza, magatok miatt elsősorban, másodsorban az ellátás színvonala miatt.
Az eladókkal nekünk sem volt gondunk, de a tulajra már kíváncsi lennék. Egy régi alkalmazott csúnya dolgokat mesélt. Tudom, hogy ez így pletyka-szagú, ennél többet így nem is mondanék.