VII. Fölüljáró futás

Kezdőlap Fórumok Fórum Programajánló VII. Fölüljáró futás

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Üzenetek
 • #8760
  MARTILL
  Felhasználó

  VII. Fölüljáró futás

  #8761
  MARTILL
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Minden futni és sportszerető embernek szeretném ajánlani ezt a Wekerle közelében lévő alkalmankénti, különleges edzés formát. Én is végig futottam legutóbb a teljes távot, nem könnyű, de nagy élmény. De lehet röviditeni is.
  Lámpát hozzon, aki tud! Martill.

  A FUTÁSRÓL:

  VII. FÖLÜLJÁRÓ FUTÁS(XIX.-XX.)

  Nem verseny, vezetett közös futás. A futás tempója kb.:5 perc/km. Aki gyorsabban szereti megelőzhet, aki lassabb lemaradhat, kinek hosszú rövidíthet.

  Rajt: 2012 november 21.-én 19 órakor, XX.-kerület Naszód utca 34 szám elöl (autóvillamossági műhely).
  Cél: ugyanott

  Útvonal: XX.Naszód utca, felüljárón át a XIX. kerületbe, Nagykőrösi út, Csengő utca, felüljárón át, XX. Radnó utca, felüljárón át, XIX. Petőfi utca, felüljárón át, XX. Nagysándor József utca, felüljárón át, XIX Pannónia utca, felüljárón át, XX. Vas Gereben utca, felüljárón át, XIX gomb utca, felüljárón át, és ugyanezen az útvonalon vissza.

  Rövidíteni úgy lehet, hogy a második fölüljáró után bárhol meg lehet fordulni, és visszafutni a célba.Így a táv 1km és 8km között bármennyi lehet!

  Táv: 1km-8km, a teljes távban 8 fölüljáróra futunk fel és le, oda-vissza. Szintemelkedés: 10m-80m

  Frissítés a célban.

  Korhatár nincs, de 18 év alattiak csak felnőtt felügyelettel vehetnek részt! Fiatalok ne féljetek, volt már 18 éves lány Résztvevőnk is! Hatvan feletti \”fiatalokat\” is várunk, egyik rendszeres Résztvevőnk 67-éves!

  Mindenki saját felelősségére indul!

  Novemberben este 6 órakor már teljesen sötét van, de ez a látványt nem fogja rontani. Sőt még szebb és hangulatosabb lesz! Sajnos a közvilágítás a XIX. kerületi oldalon néhol hiányos (XXI. század?!), lámpa javasolt!

  Részvételi ingyenes. Mindenkit várok, aki szeret futni!

  Regisztráció: Aki biztos jön, kérem mail-ben regisztráljon: Teljes név, születési dátum, telefonszám megadásával, legkésőbb november 20. 20 óráig! Az első 25 regisztráló a táv teljesítése után meglepetésben részesül!

  Információ: Tóthhak Péter 06 20 35 855 35, toth.autovill@gmail.com

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.