Véleménykérés a honlapról

Kezdőlap Fórumok Fórum Általános kérdések Véleménykérés a honlapról

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Üzenetek
 • #6975
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Véleménykérés a honlapról

  #6976
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Kedves Honlap Olvasók, Látogatók!

  Valamivel több, mint egy éve frissült fel a honlap (bővült a menü és színében, főképében a maira változott az eredeti centenáriumiról a megjelenés is).

  Vannak bizonyos funkciók, amelyeket mi is érzékelünk, hogy fejlesztésre szorul (pl. a honlap képkezelése, menüje) de szeretnénk tudni, hogy Önök milyennek találják a honlapot, mit látnénak rajta szívesen, akár tartalmilag, akár szerkezetileg, akár technikailag.

  Kérjük, írják meg véleményüket! Igyekszünk forrást is szerezni a változtatásokhoz, de persze ez nem garantált. Ugyanakkor nagyon fontos a véleményeket, ötleteket összegyűjteni, hogyha adódik a lehetőség, már pontosan tudjuk, hogy mire van szükségünk…

  Köszönjük a véleményüket!

  Ui. Ha valaki érez magában kedvet pl. cikkeket írni a honlapra (vagy pl. a tematikus tartalmak bővítésében besegíteni – még rengeteg fafajta, madár és egyéb állat leírása várat magára), azok jelentkezését is várjuk.

  #6977
  gborka
  Felhasználó

  Szia Zenina!
  Szerintem így jó ahogy van, ennek a honlapnak a tájékoztatás a célja nem kell mindenféle marhasággal(animációval) túlbonyolítani.
  Sajnos láttam már olyan honlapokat amiket elrontottak, bazárosítottak..
  Szerintem kezelhető és áttekinthető!

  #6978
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Kedves vagy. 🙂 De persze egy kis fejlesztés rászorulna, hogy a menü kezelhetőbb legyen és a képkezelés sem az igazi. Flash-es csodát mi sem szeretnénk, de ha vannak okos ötletek, azok mindig jól jöhetnek (ha mást nem, eltesszük, amíg lesz a fejlesztésre pénz).

  Amúgy még néhány régi wekerlei képpel gazdagodhatna a honlap… 😉

  #6979
  Boros János
  Felhasználó

  Kedves Gborka!

  Nem is ez a cél. Szeretnénk átláthatóbbá, és kezelhetőbbé tenni a honlapot, és kiküszöbölni a kezdeti hibákat. Bazárosításról szó sincs.

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.