Üzlethelység

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Ingatlanok Üzlethelység

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 20
 • Szerző
  Üzenetek
 • #9011
  Tia
  Felhasználó

  Üzlethelység

  #9012
  Tia
  Felhasználó

  Kedves Wekerleiek!
  Szeretnék érdeklődni, tudja e valaki, a Zalaegerszeg utca – Cukrász utca sarkán lévő üzlethelység kinek a tulajdona, illetve hol tudnék utána érdeklődni esetleg?
  Előre is köszönöm!

  (sajnos nem találtam hasonló fórumtémát, elnézést az új nyitásáért)

  #9013
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  …a Vagyongazdálkodási Irodán kell érdeklődni, nem tudom, még ők vannak-e ott, de egy-két éve még Bányai Ferenc vagy Vereczkey Csabáné volt az ügyintézője az üzlethelyiségeknek. 347-4600/435. mellék

  #9014
  Tia
  Felhasználó

  Köszönöm szépen!
  Hétfőn mindenképpen utánaérdeklődök! Elkelne már Wekerlére egy éjjel-nappali bolt. Eddig az Adyn találtam üzlethelységet, de az már kiesik az ittenieknek.

  #9015
  sziporka1974
  Felhasználó

  hogy az ott lakók örülnének.
  Tényleg nem károgni akarok!
  üdv
  Kelemen Andi

  #9016
  Tia
  Felhasználó

  Nem részeges embereket szeretnék fogadni, semmi ilyesmiben nem gondolkodok. Főleg, hogy magam sem szeretem a hangoskodást. Egy egyszerűbb csendes kis boltot szeretnék nyitni, ahova bárki bármikor bemehet egy kis meleg pékárúért vagy bármi egyébért, ami hirtelen kell. Engem pl kifejezetten zavar, hogy este nem tudok vásárolni sehol a kerületben, de lehet, hogy egyedül vagyok a problémával.

  #9017
  anitak
  Felhasználó

  Szia Tia,

  neked hány óra az este? 🙂 9-ig nyitva van a Kós Károly téri bolt, az Interspar is, 10-ig a kisTesco az Adyn. Vagy ha a belvárosból jössz ennél később, akkor a Határ úton van éjjel-nappali. 10 után mire van szüksége az embernek?
  Mármint ne érts félre, sok sikert neked :)! De tényleg érdekel, hogy éri meg nyitva tartani egész éjjel egy-egy doboz cigiért vagy más apróságért.

  #9018
  MolnarMoni
  Felhasználó

  Ami azt illeti, nekünk se hiányzik éjjel-nappali. Teljesen egyetértek mindenben az előttem szólóval.
  Ami viszont nekem hiányzik (persze nem tudom, más hogy van ezzel), az egy rövidáruüzlet. Az tényleg nincs a környéken, amiről én legközelebb és egyetlenről tudok, az a nagypiacnál van, nem túl jó nyitva tartással. Se az Europarkban, se a Kökiben nincs rövidáruüzlet (utóbbiban nyílt valami Mesebolt néven – az egyik lányom kereste is, hol vannak a mesék -, de alig van valami, ami egy rövidáruüzletben szokott lenni, inkább csak fonalakat láttam).
  Egy szó mint száz: nem akar valaki rövidáruüzletet nyitni a Wekerlén???

  #9019
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  A gondolat jó, de bevallom egyetértek Anitával abban, hogy kétséges, megérné-e neked egész éjjel nyitva tartani, és persze nemigen kerülhető ki az, aki nem a péksütidért, de a gyorsan fogyasztható szeszes italért látogatna meg. Félő, hogy az utóbbiakból élnél meg, ha egyáltalán. De persze ne legyen igazunk. Amúgy a Hunyadi utcában a József Attila sarkán van egy éjfélig nyitva tartó kisbolt, egész igényes választékkal.

  Én azon tűnődtem, hogy csere-bere, bizományi boltot kéne nyitni. Első sorban baba és gyerek ruha, illetve járművek, szerkentyűk stb., de érdekes lehetne egyéb dolgokra is. Akár rövidárura is (persze az nem csere-bere). 🙂

  Móni a Kossuth téri piacon a buszmegállónál az első emeleten van egy kicsi rövidáru bolt. Szalagok, gombok, gumik, ha erre gondolsz.

  #9020
  MolnarMoni
  Felhasználó

  Igen, tudom, azt írtam én is, hogy a nagypiacnál van rövidáru, de az már buszos távolság, vagy legalábbis biciklis (ha egyedül el tudok szabadulni), és kb. ennyi a kispesti kínálat. Elég szegényes… Vagy csak én akarok cérnát venni? 🙂

  #9021
  sziporka1974
  Felhasználó

  én is szoktam néha cérnát venni (bár varrni nem tudok:-) ), de szerintem abszolút nem nagy távolság a piaci bolt, legalábbis nekem.
  Amúgy meg szerintem a Thököly utcában lévő ruhakereskedésben is kapható cérna, vagy nem 🙂

  Üdv
  Andi

  #9022
  MolnarMoni
  Felhasználó

  Nem csak cérnát szoktam venni. Egyébként nem tűnt még fel, hogy itt lenne cérna (mármint az alattunk lévő boltban). Nem a távolság a sok, hanem az idő. Elbuszozni. 3 gyerekkel biciklivel nem megy. Ilyen alapon akkor minek a Wekerlére bármilyen bolt is, nagypiacnyi távolságra minden van.

  #9023
  Tia
  Felhasználó

  Sziasztok!

  A Hunyadi utcai boltról nem tudok semmit, ezt bevallom!
  Ahogy nézem a mozgást Wekerlén, az utolsó busz után megáll az élet és csak a tizenévesekből van egy-kettő, úgyhogy valóban csak nyáron érné meg egész nap nyitva lenni. Viszont ha azt nézem, hogy a 148-as busszal még éjfél körül jön ember, reggel pedig 4 óra körül már indulnak, akkor minek zárjak be 4 órára?
  Az engedélyt pedig ígyis-úgyis meg kell kérnem non-stopra, ha ünnepnapokon is nyitva szeretnék lenni.

  Sajnos rövidárúval nem szeretnék foglalkozni, de az ötlet nem rossz, majd terjesztem! 😉

  Az aggodalmakat érzékelem az alkohollal kapcsolatban, de mindenkit szeretnék megnyugtatni, hogy ezzel nem lesz probléma! Kidolgozott stratégiám van erre, amit most még nem tennék közzé!

  A boltról, ami a Kós téren van csak annyit, hogy nem igazán tekintem konkurenciának ilyen árakkal. Sok mindent meg lehet venni, de mennyiért? Akkor már inkább sétálok plusz 10 percet. Legalább is én.

  Az igények érdekelnének, egyszerűbb már az elején nagyjából átlátni, mint út közben igazítani a dolgokat.
  Egyelőre az Ady Endre úton van egy helység, amit láttam belülről is és megfelelt, illetve ez, bár ezt még belülről nem láttam.

  #9024
  MolnarMoni
  Felhasználó

  Hát, mi nem leszünk rendszeres vásárlóid, az biztos. A Kós téren is csak kenyeret meg kiflit veszünk, ha éppen nincs nagyobb bevásárlás olcsóbb helyen (de már egyre inkább ezeket is megsütöm). Ha meg kell hirtelen valami, csak a szomszédhoz megyek át.

  Ha vannak ismerőseid ilyen körökben, tényleg terjeszd a rövidárut, a József Attilán (régebben ott laktunk) is ez volt a bajom, ez hiányzott, mert ott egyébként mindenféle bolt volt.

  #9025
  Rekacs
  Felhasználó

  Sziasztok!

  De jó lenne egy fonalbolt! Az nekem is nagyon-nagyon hiányzik. És a kispiaci az nem csak messze van de vacak is.Szörnyűű a fonal kínálata.
  Móni! Nem nyitunk egy fonalboltot????Összeállunk pár gyerekes és két-két órákra beállunk…hmmm:)???

  Sziporka! Három kölökkel messze van a piac…még kocsival sem indulok neki,mert tök bonyolult csak beszaladni….pláne,hogy még vacak is a bolt:)

  Tia! Sajnos mi sem leszünk vásárlóid. MAx kiflit veszek a Kóson is játszóterezéskor,hogy hazáig kitartsanak.A többi nagyboltokban szerezzük be….sajnálom,hogy ezt kell mondjam.
  Ahhoz,hogy megéljen egy kisbolt magas árak kellenek és sok aktív alkoholfogyasztó….azt gondolom.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 20
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.