Újra a piac téma

Kezdőlap Fórumok Fórum Általános kérdések Újra a piac téma

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 95
 • Szerző
  Üzenetek
 • #6758
  sziporka1974
  Felhasználó

  Újra a piac téma

  #6759
  sziporka1974
  Felhasználó

  Korábban egy másik topikban már \”beszélgettünk\” a piacról: beázás, javítás stb…
  Ma kint voltam a piacon, s újból beáznak a standok, úgyhogy a szilikon(ha az volt) nem volt valami tartós… Laikusként kérdezem csak, hogy miért nem lehet valamilyen anyagot ráhúzni a tetőre, amely nem ereszti át a nedvességet?!
  A másik fele, hogy ahány standnál megálltam vásárolni, mindegyik esetben nyakamba folyt/csöpögött a víz:-( Elszomorító…

  Üdv
  Andi

  #6760
  gborka
  Felhasználó

  Nem akarok okoskodni, de megoldhatták volna két speciális bevonatos rétegelt lemezzel is amire mehetett volna az a léctető.
  Hogy pontosan mi az a spec.rétegelt lemez nem mondom meg, járjon utána a gyártó, én dolgoztam vele és a lényeg hogy abszolút vízálló.

  #6761
  sziporka1974
  Felhasználó

  Ja, és penészednek a tetők is…

  #6762
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Lehet, hogy toldozás-foltozás helyett valami átgondolt, tartós megoldás kéne. Vajon a \”megrendelő\” képviselője hogyan intézi ezt a kérdést?

  #6763
  sziporka1974
  Felhasználó

  Ma az esőben voltam kint a piacon, s nemcsak a vevők áznak hanem az eladók nyakába is csorog a víz. Volt olyan zöldséges, akinek csuromvíz volt a ruhája. A házirend szerint sajnos az ernyőket nem engedik feltenni..de voltak akik kinyitottak ernyőket, s nem törődtek a büntetéssel. Velük értek egyet!
  Nem tudom, hogy a tervben szerepelt-e a piac újraaszfaltozása, de ez ügyben biztos, hogy nem történt semmi, mert a pocsolyákon át kell ugrálni.
  Üdv
  Andi

  #6764
  Boros János
  Felhasználó

  A hatósági állatorvos 2010. június 22-i intézkedésével megtiltotta a Gutenberg téri piacon az élelmiszer árusítását.
  Az Önkormányzat felvette a kapcsolatot a piac mobilpavilonjainak tervezőjével és kivitelezőjével a tiltó határozatban foglalt problémák gyors megoldása érdekében, valamint igazságügyi szakértőt von be, hogy kiderüljön, mi okozza azokat a panaszokat, amelyek alapján a hatósági állatorvos meghozta ezt az intézkedését.

  #6765
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  és a legények szorgoskodnak is…

  #6766
  angel
  Felhasználó

  Sziasztok én ma írok nektek először,de nem tudom szó nélkül hagyni ezt a piacos dolgot!
  Először is ha már megcsinálták akkor arra kellett volna törekedni,hogy jó legyen és nem arra hogy ki mennyi pénzt tesz zsebre. 6hétig nem volt piac,ami se nekünk se az ottani boltosoknak nem volt jó,mert nekik anyagi kiesés,nekünk meg nyugdíjasoknak nem mindig van ereje elmenni másik piacra. Erre most megint kitalálják hogy bezárják mert a szakhatóság nem engedélyezi.Az elején kellett volna jól megcsinálni,és nem most bezárogatni. Egyszerűen tiszta viccnek tartom ezt az egészet,lehet hogy nem minden boltos a legjobb és legszuperebb,de az ő bérük ugyan annyi és vevő meg alig,mert nincs piac. Persze mindig mi kisemberek ….. meg az egészet!

  #6767
  anitak
  Felhasználó

  Ez nagyon rossz hír! Szegény árusok, nem elég folyamatos rossz idő, még ez is!

  #6768
  gborka
  Felhasználó

  De minek???
  Itt nem szakérteni kell hanem szakszerűen dolgozni!!!!!
  Ez olyan mint a manapság oly népszerű kifejezés hogy minőségbiztosítás, a minőséget nem biztosítani kell hanem előállítani, gyártani.
  Kész röhej ez az egész……..

  #6769
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Ma szegény árusok a kocsik csomagtartójából árulnak…

  (Csak egy csendes borongás, ilyen felhős időben: kis hazánkban folyton sírnak a magyar kis- és középvállalkozók, beszállítók, iparosok, mesteremberek. De az a helyzet, hogyha keresek egy szerelőt, vagy asztalost, vagy akármit, akkor hatszor körbe kell kérdezni, mert több a kontár, mint a valódi jó szakember. És sajnos ez látszik most is. Nem gondolták át, nem csinálták meg jól. Ha egyszer egy kivitelező nem tud/hajlandó megfelelni egy adott elvárt színvonalnak, akkor nem kell csodálkozni, ha többet nem akarnak vele dolgoztatni, ha az utólagos toldozások-foldozások neki többe kerülnek, mint a haszna lett volna eredetileg. Persze ezt a témát pro és kontra is lehetne fejtegetni, nem célom a magyar szolgáltató réteg szapulása, de azért valami alapból nem stimmel, ha folyton problémák vannak.)

  #6770
  csucsu56
  Felhasználó

  Sajnos elszomorító, hogy pont most mikor szezonja van a gyümölcsöknek, zöldségeknek, ami itt Pest környékén megmaradt még, azt nem tudjuk megvenni, mert rosszul készült el az elárusító hely, ahova ezek a régi ugymond \”őstermelők\” járnak. Én mindig tudtam, hogy melyik árus az, aki tényleg megtermeli azt amit árul. Tudtam, hogy mikor milyen gyümölcsöt fog kihozni stb. Biztos mindenki ismeri a savanyúságost is, akinek még az Édesapja is ezen a piacon árult. Nekem az az érzésem, hogy meg akarják szüntetni ezt a piacot valamilyen kifogással, és ez még csak a kezdet. ne legyen igazam, de félek.

  #6771
  Boros János
  Felhasználó

  Erre gondoltam már és is csak nem akartam, borzolni a kedélyeket.

  #6772
  csucsu56
  Felhasználó

  Sajnos ez nem az idegek borzolása, mert már elképzeltem, hogy ezen a területen micsoda lakópark épülhetne wekerlei stílusban, és ez mennyi pénzt hozna. Az hogy a piacon az asztalokért l.2oo,-Ft.-ot kapnak, piac napokon még takarítani is kell, foglalkozni kell vele, ennél ez a megoldás sokkal jobb az\”Ő\” számukra. De mi akik nem tudunk ellene tenni miránk senki nem gondol.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 95
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.