Talált kiskutyák

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Kisállat Talált kiskutyák

 • This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Üzenetek
 • #9731
  Weisz Csaba
  Felhasználó

  Talált kiskutyák

  #9732
  Weisz Csaba
  Felhasználó

  Tisztelt Fórumozók!

  Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy két kiskutyának gazdát találjunk. Az ebeket december 19-én találtuk a szomszédom kertjében, valószínűleg 18/19-én éjszaka dobhatták be őket a kerítésen, gondolom azzal a céllal, hogy majd a szép nagy házban lakók a gondjukat viselik… Csakhogy ők nem voltak otthon, és így a kiskutyák a mínusz tízben töltötték az éjszakát. Mivel nálam van fedett előtér, ideiglenesen itt állomásoznak, azonban én hosszútávon nem tudok gondozni két kiskutyát, ezért gazdit keresünk.

  A kutyusok vizsla és még valami keverékek, formára és szőrzetre teljesen vizslaszerűek, azonban az egyikük fekete, a másik pedig angol szetter szerű, fehér alapon fekete foltos, mindketten kisányok. Pár hónaposak lehetnek, már amennyire én értek hozzájuk. A következő telefonszámon lehet érdeklődni, ha valaki kutyust szeretne: 06-20-493-36-52

  #9733
  Herbert
  Felhasználó

  Kedves wekerleiek!
  2010. január 11.-én megjelent egy valószínűleg német juhász és doberman keverék kislány kutyus a Mészáros Lőrinc utcában közel a Határ úthoz, és azóta is ott kóborol. Kedves, barátságos kutyus.
  Ha valaki tud róla valamit, vagy tudja, hogy keresik, esetleg befogadná, az kérem írjon az elukacs71@gmail.com email címre, vagy az alábbi fórumokba:
  http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10990
  http://www.kutyakell.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=22
  http://www.allatok.info/search.php?species=kutya
  Ezeken a linkeken található kép is a kutyusról.
  Köszönettel

  #9734
  totcsilla
  Felhasználó

  Találtam egy csokibarna kistestű (tacsi-jelleg) kutyust, illetve az autók közül szedtem össze a Határ úton. Nagyon barátságos, kicsit kövérke, látszik hogy idősebb lehet a gazdája. Kuzyákkal, emberrel barátságos, sajnos 1 hete nem került elő a gazdija, pedig sokszor kiplakátoltam. Jelenleg ideiglenes befogadónál van, de egy pár napnál tovább nem tarthatja ő sem. Szeretnék gazdit találni neki kimondottan lakásba. Gyerekek, állatok között is nyugodt, a hangját eddig még nem hallottuk, pedig a kiskutyák ugatósak szoktak lenni. Kérem ha valaki befogadná sürgősen jelentkezzen nálam

  Tóth Csilla

  #9735
  totcsilla
  Felhasználó

  Előző hírdetésemben feltett kutyusnak sikerült gazdit találni, így már nem aktuális!

  Csilla

  #9736
  Zsolnai Gabi
  Felhasználó

  Kedves Kutya Gazdik!

  Ahogy hallom, megkezdődtek az év végén elmaradhatatlan petárdázások, tűzijátékok. Figyeljünk fokozottabban a kutyáinkra, akik sokszor világgá szaladnak sétáltatás közben az ijedségtől.

  Zsolnai Gabriella

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.