Szervezzünk polgári őrséget!

Kezdőlap Fórumok Fórum Önkéntesek Szervezzünk polgári őrséget!

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Üzenetek
 • #7989
  StS
  Felhasználó

  Szervezzünk polgári őrséget!

  #7990
  StS
  Felhasználó

  Biztos, hogy legyünk bűszkék lehetünk wekerlei mivoltunkra?

  A 2008. évben lelopták a rendszámomat, letörték egy visszapillantómat, többször leszívták a benzint a kocsimból, kétszer szúrták ki a gumimat, lelopták a dísztárcsáimat. Kocsik folyamatosan megrongálva, ellopva a híres Wekerle-telepen…valaki mindig káromkodva megy ki a kocsijához.

  Sok-sok éjszakát töltöttem lenn járőrözve egy termosz kávéval (és feszítővassal), hátha meg tudom fogni a huligánokat, de egyedül nem megy, ráadásul abba a balek-társadalmi rétegbe tartozom, aki dolgozik, adót fizet; mi meg éjszaka alszunk.

  Szóval induló, éjszakai díszkivilágítás, meg szoboravatás helyett szervezzünk járőrszolgálatot, osszuk fel a területet és csípjük el a rongálókat, garázdákat!
  Ha megfogjuk őket, már csak kifáradnak értük a rend éber őrei is.

  Üdv; StS

  #7991
  Icuska
  Felhasználó

  Jó lenne komolyan venni a közbiztonságot !!A Kos téren a \”BIÓ bolt\” házban egy idős hölgyet fényes nappal leütöttek el is vették mind a 85.-forintját és 2 kg dióját.De a lényeg a szobor csere-bere életfa állitás stb.ezeket a dolgokat más nem látja???Hol élünk? mire legyünk büszkék ?Csak én vagyok felháborodva ? no minden jót.üdv.I

  #7992
  Laczó Zoltán Vince
  Felhasználó

  Szerintem a szoboravatás, a kiállítás, az irodalmi est és a koncert nagyon fontosak.
  Nem ezek helyett, de ezek mellett kellene javítani a közbiztonságon. Meggyőződésem, hogy a huliganizmus, a rombolás, a falfirka, a garázdaság zömmel nem az ittlakók műve. Nagyon fontos lenne a teljes térfigyelő rendszer kiépítése, a Kós Károly téren randalírozók, autóval körbe száguldozók, buszmegálló és telefonfülke összetörők, falfirkálók megfékezése, konzekvens megbüntetése. Jelenleg sokaknak úgy tűnhet, hogy a Wekerle egy nyugodt hely, ahol ezért mindent szabad.

  #7993
  StS
  Felhasználó

  Épp\’ ma jelent meg a hírekben, hogy Baján fülöncsíptek egy rongáló bandát: egy viszonylag egyszerű térfigyelő kamerarendszerrel.

  Én pártolom a kultúrális programokat és városfejlesztést is, de mindenképpen a közbiztonságnak kellene prioritást élveznie.

  Ha tehát több millió forint jutott eddig a szépítésre, most jusson néhány egy kamerarendszerre is!!!

  Nem szeretnék rémekkel ijesztegetni, de Csepelen az az új módi, hogy autókat gyújtanak fel. Márpedig onnan átjár a 48-as busz! Lehet kombinálni, mikorra érnek ide a vidám, piromán fiatalok!

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.