Még mindig keresek segítőket a JÁTÉKCSEREBERE programhoz!!

Kezdőlap Fórumok Fórum Önkéntesek Még mindig keresek segítőket a JÁTÉKCSEREBERE programhoz!!

 • This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Üzenetek
 • #8054
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  Még mindig keresek segítőket a JÁTÉKCSEREBERE programhoz!!

  #8055
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  Kedves Lelkes wekerlei Önkéntesek, Anyukák, Apukák, Tesók, Nagyik, Nagypapik, stb!
  A ruhacserebre sikerén felbuzdulva november 24-én a gyerekeknek (és/vagy szüleiknek), ill. a játszani szerető felnőtteknek szeretnénk kedveskedni egy újfajta rendezvénnyel, a Játékcsereberével. Még nincs teljesen kitalálva a program lefolytatása, csak úgy nagyjából határoztuk meg az alapjait, bővebb tudnivalókkal majd elég vmikor szeptemberben előrukkolni, tehát szeptember elején össze kéne jönni egy ötletbörzére azokkal, akik vállalnák, hogy segítségemre lesznek a rendezvény kitalálásában, megszervezésében, lebonyolításában! Van kedvetek hozzá?
  Jelentkezzetek kérlek itt, vagy a facebook-on, esetleg telefonon, e-mailben nálam! Köszönettel, Debreceni Zsuzsa
   
  Eddig ennyit lehet a rendezvényről tudni: "Kedves Gyerekek, Szülők, Nagyszülők! Ha Nálatok is rengeteg olyan játék, sportszer, könyv van otthon, amivel hónapok-évek óta nem játszottatok, és feleslegesen foglalják a helyet, ugyanakkor szívesen vennétek néhány – számotokra – új holmit, akkor gyertek és hozzátok el a megunt darabokat a rendezvényünkre! Itt elcserélhetitek azokat újabbakra, a mások által leadottak közül. Tudnivalók: Maximum 10 darab holmit hozhatsz, viszont az olyan legyen, amilyet akár Te is hazavinnél. Tehát legyen jó, használható állapotban, legyen meg minden darabja, ne legyen sérült. 1 darab 1 darabot ér, függetlenül annak márkájától, minőségétől, típusától. A holmik minőségét ellenőrizzük, nem fogadunk el sérült, hiányos, stb. darabokat. A rendezvény végén megmaradt holmikat adományként továbbadjuk. Csak a cserebere alatt tudunk fogadni bármit, tárolásra nincs lehetőségünk. (A behozott darabokat nem áll módunkban visszaadni, akkor sem, ha esetleg kevesebbet találtál helyette.) A behozott holmikért kapott bón a rendezvény ideje alatt átruházható, de csak az adott rendezvényen érvényes, a következő csereberén már nem használható fel. A Játék-, sportszer- és gyerekkönyv cserebere rendezője a Wekerlei Társaskör Egyesület és a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár."

  #8056
  Kuli Évi
  Felhasználó

  én szívesen segítek, ahogy ígértem 🙂

  #8057
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  igen, igen, téged számon is tartalak… köszi! Nemsokára lesz egy megbeszélés, kereslek majd!
  üdv, zsuzsa

  #8058
  sziporka1974
  Felhasználó

  Szia Zsuzsa,

  szívesen segytek, ha addig nem jön közbe semmi. Lehet, hogy buta kérdés,de mit kell ilyenkor \”segíteni\”?:-)

  Köszi
  Üdv
  Andi

  #8059
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  Szia Andi!
  Nagyon örülök a jelentkezésednek!
  Szükségem van egyrészt segítségre az ötletelésben is, meg a lebonyolításban is… Ki kell találni, hogy pontosan mik legyenek a szabályok, hogyan kell lezajlania a rendezvénynek, megpróbálunk minden felmerülő kérdést előre látni, hogy a rendezvényen már minden gördülékenyen menjen. Van már ugye mintánk, a ruhacserebere, de nem lehet egy az egyben alkalmazni az ottani szabályokat, mert játékból ugye sokféle van, különböző értékűek, vhogy súlyozni kell. Azon kívűl valószínűleg a társasokat, stb előbb be kell kérni és leellenőrizni, hogy minden darabja megvan-e, stb. 
  A rendezvény maga november 24-én, szombaton lesz, az első ötletelést – "stáb értekezletet" – meg vmikor a jövő héten tervezem megtartani.
  Vannak bizonyos elképzelések már, azokat megpróbálom összeszedni, és szétküldeni addigra, mire megbeszélünk, és várok hozzászólásokat majd hozzá esetleg, pláne, ha valaki nem tud jönni…
  Jelentkezem akkor hamarosan!
  Üdv, Zsuzsa

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.