Made By You a belvárosban

Kezdőlap Fórumok Fórum Programajánló Made By You a belvárosban

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Üzenetek
 • #8756
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  Made By You a belvárosban

  #8757
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  Kisebb (mondjuk sztem minimum 4 éves, de nyugodtabb gyerekkel lehet talán korábban is) vagy nagyobb gyerekekkel is ajánlom ezt a helyet akár egy esősebb napon, akár hosszú szünetek alatt, vagy hétvégén.
   
  http://www.madebyyou.hu/
   
  Sőt, gyerekek nélkül is nyugodtan  látogatható, ha valaki egy kis kikapcsolódásra vágyik. A Kálvin tértől 2 perc sétára található, a Királyi Pál utcában. Kedves munkatársak segítenek a kezdeti lépésekben, és alkotás közben is bármikor kérdezheted őket, ha valamiben elakadsz.
   
  Ja, hogy miről van szó? A boltban kiválaszthatsz egy tetszőleges formájú, nyers kerámiát (pl. bögre, csésze, tányér, persely, ékszeres dobozka, váza, stb) és akár saját kútfőből, akár az ott található technikák egyikének segítségével kidekorálhatod/megfestheted a kismillió színből, ami a választékban van. A színek festés után nagyon halványak, de bemutatják mindegyiknél, milyenek lesznek majd égetés után. Amikor elkészültél, kifizeted a művedet (az árak, amiket kiírnak, már a festés és égetés árát is tartalmazzák) és pár napra otthagyod, amíg a lányok kiégetik a kemencében. Amikor érte mész, csodálkozol, hogy ilyet is tudsz… 🙂
   
  Ünnepek előtt, vagy hétvégeken érdemes előre időpontot egyeztetni, hogy biztosan legyen helyetek, mert sokan itt készítenek kézműves ajándékot szeretteiknek. Ja, gyerekzsúrokat, lánybúcsúztatókat, stb.  is szerveznek, illetve vannak rövid tanfolyamok is az egyes technikákról!
   
  Mi már a fél családot elláttuk saját készítésű bögrékkel, a másik fele most jön, karácsonyra!!
   
   

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.