Én meg egyenesen hányok attól a módszertől, ahogy a Fidesz frakció, élén dr. Tarnai Richárddal, karöltve a jobbikos Lázár Tamással kinyírta a jegyzőt. Undorító.
Ui: Aki nem ismeri a forgatókönyvet, kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit a jobboldal Szegeden művel.Most jön a fideszes jegyző…. Hozzáteszem Istvánfi Sándor 7 cikluson keresztül eddig megfelelt mind a jobb, mind a baloldali testületnek.
DR. Istvánfi Sándor címzetes főjegyző 26 évet dolgozott a Kispesti Önkormányzatnál. 1985. szeptember 1-jén kezdte munkáját a jogelőd kerületi tanácsnál. Szerintem kiemelkedő munkát végzett. Kár, hogy egyesek ezt nem így látták. Köszönjük szorgalmas, odaadó munkáját, és jó egészséget kívánunk.
\”Tekintettel nyugdíjba vonulására, Dr. Istvánfi Sándor címzetes főjegyző közszolgálati jogviszonyának megszüntetését kezdeményezte. A testület a köztisztviselők jogállásáról szóló törvény vonatkozó pontja alapján 2011. augusztus 30-i határidővel felmentette tisztségéből. A frakciók megköszönték Dr. Istvánfi Sándor munkáját, aki úgy fogalmazott, „megtiszteltetés, hogy ezt a hivatalt vezethettem.” Az önkormányzat február végi határidővel pályázatot ír ki plusz egy aljegyzői tisztség betöltésére is.\”