Költs egy napot a Wekerlén! – Garázsvásár fesztivál!

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Egyéb eladó dolgok Költs egy napot a Wekerlén! – Garázsvásár fesztivál!

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Üzenetek
 • #10755
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  Költs egy napot a Wekerlén! – Garázsvásár fesztivál!

  #10756
  Debreceni Zsuzsa
  Felhasználó

  Május 31-én, szombaton különleges eseményre készülünk itt a telepen páran, a Tessék csak! közösségi vásárlómozgalom és más helyi szolgáltatók részvételével.
  Garázsvásárt szervezünk, de nem ám magányosan, hanem 6 helyszínen, többen összeállva! Az eseményt  kiegészíti néhány különleges program, lehetőség is, tehát érdemes lesz ellátogatni rá!
  A 6 árusító helyszín 9 órakor nyitja meg kapuit, és többségük 17 óráig várja a látogatókat. (Ahol ettől eltérés van, azt külön jelezzük.)
  10 órától 10.45-ig a Wekerlei Kultúrházban (Petur u. 7.) ingyenes bábelőadást nézhetnek meg a gyermeknapi rendezvényük keretében, a Babos Bábos Társulat a \”Mit rejt a láda?\” c. darabot adja elő.
  11 órakor megnyit KicsiVú gasztroblogger vadonatúj \”Ötfűszer Konyhája\”, – Pannónia u. 18. fszt. 2.- ahol ezalkalommal pop-up Zöld Bisztró fog üzemelni, illetve ahol a \”Gasztrokacatériában\” tudtok majd klassz főzéssel-evéssel kapcsolatos holmikat beszerezni. (Nála 16 óráig lehet finom salátákat beszerezni, és ott étkezésre, ill. elvitelre is van lehetőség.)
  A garázsvásár fesztivál egész ideje alatt lehetőség van egy keresőjátékban részt venni, a Tessék csak! szervezésében.
  Szintén ők tartanak du 2 órakor gyalogos idegenvezetést a telepen, ami kb 1 órás időtartamú, és ára 600 ft/fő. Indulás a Kós Károly téri katolikus templom bejárata elől.
  Természetesen e programok alatt az összes garázsvásár fesztiválos helyszínen szeretettel várjuk a látogatókat/vásárlókat!
  És akkor lássuk, melyek a helyszínek, betűrendben:
  – Csaba köz 3/1.
  – Dobó Katica u. 57.
  – Gellért u. 19/2
  – Mikes u. 10.
  – Peterdy köz  7/1.
  – Petur u. 10. (ők csak 14 óráig tartanak nyitva!)
  Várunk mindenkit szeretettel, és rengeteg, számunkra feleslegessé vált, de másoknak hasznos, vagy egyenesen kincset érő holmival! 
  Az eseményt a Facebook-on itt követhetik nyomon – érdemes megnézni, az eladó holmikról folyamatosan töltünk majd fel képeket:
  https://www.facebook.com/events/567770503341393/567847966666980/?notif_t=like
   
   
   
   
   
   

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.