Kezdőlap › Fórumok › Apróhirdetés › Szolgáltatás › Kisposta
- This topic is empty.
-
SzerzőÜzenetek
-
2010-06-15-14:33 #9925Boros JánosFelhasználó
Kisposta
2010-06-15-14:33 #9926Boros JánosFelhasználóA mai testületi ülés egyik napirendi pontja a kisposta újra nyitása. Reménykedjünk, hogy ez sikerül.
2010-06-15-15:01 #9927gborkaFelhasználóPár éve jelentkeztem a Magyar Postánál hogy tovább üzemeltetném alvállalkozói alapon a kispostát, már csak azért is mert a dédnagyapám dolgozott is benne.
Ugyanis dédnagyapám a Magyar Királyi Postától kapta azt a lakást amelyben nagyapám született és amiben jelenleg is lakom.
A lényeg hogy megkerestem Bor Sándort ez ügyben és Ő finoman szólva elhajtott, hülyének nézett!!!!!
Majd előkeresem a vele folytatott levelezésemet és közszemlére kiteszem!!!!2010-06-15-15:22 #9928Boros JánosFelhasználóA posta megnyitásának lehetőségére a testület 23 szavazattal rábólintott.
Az előterjesztés vitája viszont már-már kabaréba illő volt. De ez legyen a vitázók gondja.2010-06-15-17:36 #9929Sági ZeninaAdminisztrátorEgy kicsit bővebbet a famíliáról, ha kérnem szabad… Érdekesen hangzik!!!
2010-06-15-17:36 #9930Sági ZeninaAdminisztrátorÉs ki fogja üzemeletetni?
2010-06-15-18:21 #9931gborkaFelhasználóNeten ilyen információkat érthető okokból elvből nem adok ki!
2010-06-15-18:22 #9932gborkaFelhasználóÉn bevállalnám, de mint korábban említettem Bor úr a Posta illetékese finoman fogalmazva hülyének nézett!
Megkeresem a leveleket amiket az illetékessel váltottam és felteszem!
Elvileg a műszaki feltételei adottak!
Sőt…2010-06-15-18:56 #9933szritukaFelhasználóTámogatom az ötletet, és még szebb lenne a történet, ha az ajánlott és egyéb, éppen nem kézbesített, saját kézbe átvehető küldeményeket ide adhatnák le a postásaink, és nem kéne a Templom térre zarándokolni a főpostára… Álom, álom, édes álom… lehetne ezért is lobbizni? Bár gyanítom, biztos nagyon fontos hivatali és főhivatali okok miatt viszik oda a leveleket, de hátha…
2010-06-15-20:38 #9934gborkaFelhasználóDe az is érdekes hogy a Főposta szombaton zárva van!
2010-06-16-00:02 #9935sziporka1974FelhasználóHát ez nagyon nagy örömhír, remélem sikerül, nagymamám örülne a legjobban a mi családunkból. Ő itt született, s elég régóta oda járt…
Szia Rita:-)
Véleményem szerint azért nem lenne jó megoldás ha ez a Kisposta letéti részként is működhetne, mert akkor a kézbesítőknek megduplázódna a munkája: nemcsak a szétválogatás miatt (wekerlei letét/nem wekerlei letét), hanem akkor mindkét helyre el kellene menniük a műszak végén elszámolni.Éveket dolgoztam a XI.kerületi posta letéti osztályán, csak ezért tudok ehhez hozzászólni:-)Jóéjt!
2010-06-16-00:04 #9936sziporka1974FelhasználóIgen az tényleg érdekes, hogy ezt a postát meg szombaton zárva tartják, pedig Wekerle bizonyos részeiről könnyebb lenne oda eljutni, mint pl.ez Europarkba…
2010-06-16-00:12 #9937gborkaFelhasználóAz már szervezés kérdése az egész hogy mit hogyan, lehetne rugalmasabb is, de mint említettem az \”illetékes-t\” ez nem érdekelte.
2010-06-16-01:07 #9939gborkaFelhasználóMagyar Posta Zrt.
Központi Területi IgazgatóságTisztelt Borka Gábor Úr!
Észrevételét, ajánlatát köszönöm, de a múlt évben küldött levelére írt válaszomban foglaltakat megerősítve tájékoztatom, hogy Budapest XIX. kerületében nem tervezem a jelenlegi postai hálózat bővítését sem saját, sem vállalkozói üzemeltetésben.
Amennyiben Ön postai szolgáltatást nyújtó vállalkozást szeretne működtetni, kérem szíveskedjen a http://www.posta.hu címen a Postapartner Program megnevezés alatt található információkat tanulmányozni. Felhívom a figyelmét, hogy a Postapartner Programról szóló információk, újabb vállalkozási lehetőségek folyamatosan frissítésre kerülnek.
Budapest, 2008. Január 18.
Üdvözlettel:
Bor Sándor
igazgató2010-06-16-01:09 #9938gborkaFelhasználóMagyar Posta
Területi Igazgatóság
Szugló u. 9-15.Bor Sándor úr részére 2008.01.16.
Tárgy: A Kispest Wekerlei kisposta.
Tisztelt Uram!
A múlt év februárjában azzal a kéréssel fordultam Önhöz ,hogy a Wekerle telepen lévő bezárt ’kispostát’ szeretném tovább üzemeltetni, mint alvállalkozó, s tájékoztatását kértem hogyan lehetséges ez.
Ön a 2007.március .14-i válaszában a Magyar Posta jelenlegi helyzetéről részletes tájékoztatást adott, de a lényeg nem derült ki számomra.
Úgy gondolom levelemet, félreértette én nem észrevételt tettem Ön felé, hanem kérést.
Az évközben a médiákban lehetett arról hallani arról hogy a Magyar Posta partner programot indít, érdeklődnék hogy esetleg ezt a’ kispostát’ hogyan lehetne s milyen formában tovább üzemeltetni?
Mivel látok benne fantáziát és ebben az évben lesz a Wekerle telep 100-éves így méltóan, lehetne megünnepelni ezt az évfordulót a ’kipostával’ együtt.
Ezért ismételten kérném Önt, tájékoztasson arról, hogy egy esetlegesen alvállalkozói vagy más formában hogyan lehetséges a további működtetés.
Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel.
Borka Gábor
-
SzerzőÜzenetek
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.