Hulló levelek

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Szolgáltatás Hulló levelek

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Üzenetek
 • #10036
  Boros János
  Felhasználó

  Hulló levelek

  #10037
  Boros János
  Felhasználó

  Elvárják a faleveleket összegyűjtsük a kihelyezett rekeszbe, de a rekesz ürítése az idén eddig csak egyszer történt meg (akkor is csak a felét vitték el)
  A Zalaegerszegi u. ból, a Pannóniáról rendszeresen viszik el, de a Nagy Lajos körút állandóan kimarad. Többször kértem telefonon, de nem történik semmi. Már az is furcsa , hogy minden évben könyörögni kell, hogy hozzanak ide is gyűjtő rekeszt. Ha valaki illetékes olvassa, kérem, hogy segítsen, mert így csak a szél viszi ide oda a már egyszer össze szedett levelet. Nem szeretek felesleges munkát végezni. Volna más elfoglaltságom is.

  #10038
  Nyiri Ágnes
  Felhasználó

  A mi utcánk ugyan kicsi, de nagyok a fák és (sajnos, de ez egy másik fájdalmam) az autóforgalom is.
  Összesöpröm az avart zokszó nélkül. Itt élek, ez az \”ára\”. De hova tegyem?!
  Rekeszünk nincs, nem kapunk. Többszáz méterre van a legközelebbi (teli) rekesz. A kupacot széthordja a szél, szétviszik az autók. Valamikor kaptunk zsákot. Később vettünk \”olcsó\” zsákot. Az utóbbi években az általuk megjelölt napokon (november végén, december elején) kirakhattunk bármilyet, elvitték. Addig a kertben gyűjtöttük a zsákokat, mert az utcán hagyottakért ránk reccsentek a közterületesek.
  Két hete telefonon (udvarias hangon) érdeklődtem, mi a módja az idén az avargyűjtésnek – hiszen sehol semmi \”útmutatást\” nem találtam. \”Meg kell venni a zöldhulladékos zsákot, nem kell sajnálni rá a pénzt\” – mondta felháborodva a hölgy.
  10-15 zsák/év, ami a házunk előtt lehullik. Biztos, hogy nekem kell megvenni?!

  #10039
  Boros János
  Felhasználó

  282 96 22
  1192 Bp., Bercsényi u. 18.
  kozpark@kispest.hu

  Tőlünk ma elvitték. Erőszakosan kell nekik szólni. Rendesek, csak sok a munkájuk.

  #10040
  Zsu
  Felhasználó

  Épp most olvastam a Kispest oldalon, hogy idén is összegyűjthető és bármilyen zsákban kitehető az avar vagy kerti hulladék. Időpont: november 26-december 2. Sajnos már komposztálót sem lehet kérni, tavaly még lehetett rá jelentkezni, mi kaptunk is és szépen lebomlanak a levelek 😉

  Cikk: http://www.kispest.hu/news/oszi_rendkivuli_avar__es_lombgyujtes/15331/51/

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.