Gyűjts csoki vagy csipszes csomagolóanyagot!

Kezdőlap Fórumok Fórum Zöld Hajtás Gyűjts csoki vagy csipszes csomagolóanyagot!

 • This topic is empty.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Üzenetek
 • #8595
  Fóti_Era
  Felhasználó

  Gyűjts csoki vagy csipszes csomagolóanyagot!

  #8596
  Fóti_Era
  Felhasználó

  Véletlenül bukkantam erre a lehetőségre. Műanyag alapú csokoládé vagy chip-szes zacsikat lehet beküldeni. Ők állják a postázási költséget, és a szemétért kapott pénzt (na nem egy vagyon, de mégis, ki fizet manapság a szemetedért) felajánlhatod egy általad választott nonprofit szervezetnek, alapítványnak vagy iskolának.

  A részleteket elolvashatjátok itt:

  http://www.terracycle.hu/hu/

  #8597
  Rekacs
  Felhasználó

  Ez tuti reklâm.
  Azért vegyél milkat vagy chio termeket,hogy adhass a sulinak.
  Ha amugy is ezeket veszed akkor oke. De ha ezert valasztod?
  Mondjuk az biztos,hogy nagyon tuti XXI. szazadi marketing!!!!

  #8598
  Fóti_Era
  Felhasználó

  A honlapon nem azt mondják, hogy csak ezeket veszik vissza, hanem a műanyag alapú csomagolóanyagokat. A Milka pedig azért szerepel szinte minden képen, mert a Kraft foods a támogatójuk és igen, felhasználja önmaga reklámozására, de az üzlet az ilyen. Ők megkapják a reklámjukat (én ettől még nem veszek több csokit, úgyhogy bocsi), de közben pénzt kapok olyasmiért, amit amúgy csak kidobnék a kukába, és ezzel támogathatom mondjuk a gyerek oviját, iskoláját vagy egyéb alapítványt, emellett meg ennyivel kevesebb szemét kerül a hulladéklerakóba. Szerintem ez a gyűjtögetős dolog amúgy sem egy család számára a tuti, hanem egy közösségnek. Kiraksz egy dobozt egy iskolában, vagy oviban és hajrá. Ugyanolyan mint a papírgyűjtés.

  #8599
  Nyiri Ágnes
  Felhasználó

  A könyvtárban hetek óta gyűjtik! Nem a könyvtárosok rakták ki a dobozt, így nem tudták a részleteket, csak annyit, hogy ezzel az elhagyott kutyusoknak segítünk. Most érettem meg, hogyan…

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.