Kezdőlap › Fórumok › Fórum › Általános kérdések › Gyermekház
- This topic is empty.
-
SzerzőÜzenetek
-
2010-10-10-02:07 #6959sziporka1974Felhasználó
Gyermekház
2010-10-10-02:07 #6960sziporka1974FelhasználóNagyon szép lett a Gyermekház, megcsodáltam a megnyitóján.
Gratulálok a kivitelezőnek, mert gyönyörű lett tényleg!
2dolgot viszont nem értek:
-miért nem készült öltöző?
-s ha a wekerlei gyermekházban megengedettek a műanyag nyílászárók (amúgy szépek azok is), akkor a saját tulajdonú wekerlei házakban, lakásokban miért nem lehet ezeket beszerelni? Olcsóbb…2010-10-10-19:14 #6961Lechner GáborFelhasználóén úgy láttam, hogy vannak öltözők. fenn az emeleten. külön férfiúi és női.
az ablakokkal kapcsolatban pedig teljesen igazat adok. bár én nem vagyok híve a műanyagoknak, de vica versa is igaz: ha a wekerlei házakra, lakásokra csak a hagyományos faablakokat engedélyezik, akkor a Gyermekházba miért engedték a műanyagot?\”Elämä on ihmisen parasta aikiaa.\”
2010-10-10-20:43 #6962sziporka1974FelhasználóNincs öltöző, a Gyermekházas lányok mondták. Öltözésre a tanfolyamok termeit szokták ideiglenesen igénybe venni…
Ez nagyobb létszám esetén elég érdekes lesz, vagy pedig ha minden terem foglalt esetleg:-)
Kíváncsi lennék az ablakokkal kapcsolatban egy építész véleményére is!
2010-10-13-19:07 #6963Lechner GáborFelhasználóRákérdeztem a dologra a Gyermekházban Ott azt mondták, hogy van néhány kisebb funkcionális probléma, amiket már ők is felfedeztek – így az öltözők kérdése, vagy az, hogy a babakocsisok szerint többek között túl meredek a babakocsifeljáró -, és megpróbálják orvosolni a problémát, amennyire tudják.
\”Elämä on ihmisen parasta aikiaa.\”
2010-10-15-17:37 #6964Tichy-Rács EszterFelhasználóTényleg műanyag?
szerintem nem. Nem hegesztve van 45°-ban a sarkoknál, hanem \”asztalolva\” 90°ben. Ma direkt arra tértem, hogy ne csak a kóbor emlékeim alapán mondjak valamit.
És engem a hideg ráz a kicsit vaskos sztásoktól. Meg attól is, hogy csak kívül vannak…2010-10-16-06:18 #6965Sági ZeninaAdminisztrátorÉn úgy tudom, hogy fa. De már a WTE-ben kiállított daraboknál is néztem, hogy a festékréteg, ami ezeken az ajánlott ablakokon van, kimondottan műanyag hatású. Nem tudom mi lehet.
2010-10-16-20:05 #6966nikiFelhasználóLegjobb tudomásom szerint az ablakok a Gyermekházban minden látszat ellenére fából készültek, és ezt a héten már személyesen is megtapasztalhattam. 🙂 Igazán jól sikerült a felújítás. Egyetlen felvetésem, ami nem a felújítással kapcsolatos: Nagyon meleg van…kissé túlfűtött volt az épület.
2010-10-16-22:25 #6967MolnarMoniFelhasználóMa én is alaposan megnéztem az egyik ablakot (a mosdó előterében) jó közelről, és tényleg fából vannak. Csak nem gerébtokosak. Jesszusom, ezt hogy engedhették??? 😉
2010-10-17-01:14 #6968sziporka1974FelhasználóAkkor jó, hogy z ablakok fából készültek, de az ajtó szerintem műanyag, nem? Hát igen, akkor az egyszerű wekerlei polgártól miért követelik a gerébtokot?
Régebben is nagyon meleg volt a gyermekházban… -
SzerzőÜzenetek
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.