Gyermekfelügyelet, részmunkaidős állást, otthoni bedolgozást, vállalok

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Állás Gyermekfelügyelet, részmunkaidős állást, otthoni bedolgozást, vállalok

 • This topic is empty.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Üzenetek
 • #9533
  vaczii
  Felhasználó

  Gyermekfelügyelet, részmunkaidős állást, otthoni bedolgozást, vállalok

  #9534
  vaczii
  Felhasználó

  Gyermekfelügyeletet, iskolába, óvodába be és elhozás esetlegesen otthonomban is megoldható felügyeletet keresek. Rendezett körülményekkel, lakással, nagy kerttel, gépjárművel, jogosítvánnyal rendelkezem, lehetőség szerint a XIX. kerületen belül. Három éves egészséges, óvodás kisfiammal korabeli, de idősebb gyermek sem akadály. Ezenkívül bármilyen részmunkaidős állást, bedolgozást, takarítást is vállalok. Sajnos család és nagyszülők, segítsége hiányában, a gyermekem mellett több műszakos, délutáni, éjszakai munkát nem tudok végezni.
  Magamról röviden:
  45 éves vagyok, három éves a kisfiam. Kereskedelmi szakközép iskolát végeztem, kozmetika vegyi cikk szakon, számítógép kezelő és szoftver üzemeltető tanfolyamon is részt vettem. Alapfokú számítógép ismeretekkel, kezeléssel megbirkózom. A szakmámban, azaz a kereskedelemben nem tudok elhelyezkedni a munkaidő beosztás miatt, amit természetesen nem hozzám igazítanak, esetlegesen folyamatos délelőtti munkaidő esetében igen.
  Eddigi munkahelyeim:
  Azúr Kereskedelmi RT (ami már megszűnt), eladó, üzletvezető helyettes, majd üzletvezető munkakörben 12 évig dolgoztam. Majd magánvállalkozásom volt, vegyes kiskereskedelem, amelyet szüleim betegsége és ápolásra szorulásuk miatt megszüntettem, visszaadtam az engedélyem és otthoni ápolási támogatást kaptam, e mellett és kisfiam születése előtt és a GYES alatt részmunkaidőben recepciósként dolgoztam egy egészségügyi intézetben. Ahonnan sajnálatos módon az akkor még kicsi gyermekem, de az épp bölcsődei beszoktatással járó sűrű betegségei és az ezzel együtt járó hiányzásaimat az adott munkáltató nem igen tolerálta és elbocsájtottak. Kérnék minden olyan munkáltatót, munkaadót aki tudna napi pár órás, \”beugrós\”, esetlegesen folyamatos délelőtti beosztást, munkaidőt biztosítani számomra jelezze felém. Köszönöm.

  #9535
  Boros János
  Felhasználó

  Kérem, hogy regisztráljon újból. A sok kéretlen felhasználok között Önt is kitöröltem. Elnézést

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.