Eladó egy 4 lakásos társasház hátsó déli fekvésű lakása

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Ingatlanok Eladó egy 4 lakásos társasház hátsó déli fekvésű lakása

 • This topic is empty.
2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Üzenetek
 • #9197
  csuri.vilmos
  Felhasználó

  Eladó egy 4 lakásos társasház hátsó déli fekvésű lakása

  #9198
  csuri.vilmos
  Felhasználó

  Budapesten a XIX. kerület műemléki besorolású területén (Wekerletelep), csendes helyen, zöldövezetben, a Zoltán utcában, a teniszpályánál eladó egy 4 lakásos társasház hátsó déli fekvésű, kertkapcsolatos, teljesen felújított 2 + fél szoba + dolgozó (társalgó) + tároló + gardrób, duplakomfortos, klímatizált, kandallós 79,5 nm alapterületű lakása. A lakáshoz sövénnyel határolt, öntözőrendszerrel ellátott kert, melyben csobogó, mészkőburkolatú kiülő, valamint újonnan épített kerti tároló is található. Parkolási lehetőség a kertben erre a célra kialakított kavicsos helyen egy személygépkocsi részére megoldott.

  A lakás 2012-ben teljes felújításon és bővítésen esett át, melynek eredményeképpen megújult a teljes gépészet (fűtés, klíma, víz-, csatorna- és elektromos hálózat), a ház teljes vízelleni- és hőszigetelést kapott, valamint tetőtere beépítésre került. A lakásban kondenzációs kombi hőközpont biztosítja a padlófűtést és a meleg vizet. A lakás „B” kategóriájú energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik. A felújítás során a hatósági engedélyekben foglaltak alapján a ház a korabeli építészeti jellegét visszakapta.

  A lakás közelében bölcsőde, óvoda, általános iskola és gimnázium, valamint teniszpálya, illetve termelői piac, bolt és cukrászda található, míg az Europark és KÖKI terminál bevásárlóközpontok 5-10 perc alatt érhetők el, kitűnő tömegközlekedés mellett. A 99., 194., 199-es busz a lakástól mintegy 100 méterre áll meg, a 3-as metró Határ úti megállója 5 perc.

  Igazi falu a városban érzés!

  A felújításkor kiadott, hatályos építési engedély alapján napelem és napkollektor telepítése további engedélyezési eljárás nélkül 2017-ig lehetséges! A felújítást követően kiadott lakhatási engedéllyel az ingatlan rendelkezik.

  Irányár: 28 500 000 Ft

  Ha felkeltette érdeklődését hirdetésem, kérem keressen az alábbi telefonszámok valamelyikén:
  Csuri Vilmos +36 (30) 3385331
  Nagy Andrea Margit +36 (30) 5608795

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.