Egy újabb kis megújuló tér

Kezdőlap Fórumok Fórum Általános kérdések Egy újabb kis megújuló tér

 • This topic is empty.
3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Üzenetek
 • #6484
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Egy újabb kis megújuló tér

  #6485
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  A rendőrség oldalában a Hungária út és a Bercsényi utca sarkán (a régi kis közért helyén, ha valaki még emlékszik rá) nyílt egy elég komoly biciklis bolt. A felújítás során lecserélték a járda burkolatának egy részét és egy szökőkutat helyeztek el kőpadokkal.
  Nagyon rendezett külsőt nyújtana, ha 1. a régi vacak trafik bódé elkerülne onnan, vagy valami fejlesztés történne rajta (ha valaki tudja kié, ezúton is jelezném, hogy a boltosok szeretnének vele beszélni). 2. ha a felújított járda és a régi vacak közti átmneten nem kéne babakonyival balettmutatványt előadni. Ez persze az önkormányzatot is érinti, mert tragikus ott a járdák és a zebrák állapota, már nem egyszer álltunk majdnem fejre babakocsival.

  A képek nem katartikusak és még víz sincs benne. Gondolom, még növényesítés is lesz.

  #6486
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Mindig elfelejtem lefényképezni, de már víz is van benne! Jól néz ki. A lányok imádják.

  Remélem hamarosan a körülötte lévő részeket is helyreállítják. Az aszfalt és a díszkő találkozása továbbra is tragikus, de ami a legbosszantóbb, azok a parkoló autók. Alig bírok a babakocsival elszlalomozni mellettük…Amúgy nem akarok negatív lenni, mert örülök, hogy van egy működő bolt és javult a terület összképe. 🙂

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.