Drogosok a Wekerlén

Kezdőlap Fórumok Fórum Wekerlei csevegő Drogosok a Wekerlén

Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Sági Zenina 6 év, 1 hónap telt el.

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Üzenetek
 • #7875

  drogos
  Résztvevő

  Drogosok a Wekerlén

  #7877

  vaczii
  Résztvevő

  Kedves Ismeretlen!
  Drogos – vagy alkoholista, vagy hajléktalan – nem véletlenül lesz az ember.
  Ebben az esetben sem nem az állítólagos (megvádolt) drogdíler az oka annak hogy az Ön/vagy más gyermeke drogos lett/ vagy lesz. Kicsit otthon kellene körül nézni: mi elől menekül a gyerek a drog világába. Ha csak kipróbálta – hogy megfeleljen a csoportja elvárásainak – az a jobbik eset – ha már keményebben használja akkor is van kivezető út, de nem egy másik ember megvádolása. A díler nem a probléma oka.
  Egyébként biztos van bizonyítéka? Vagy csak szeret vádaskodni, esetleg név nélkül feljelenteni valakit. Hofi óta tudjuk hogy ez éppen elég.
  Nil

  #7876

  drogos
  Résztvevő

  Kedves Wekerleiek! Itt az idő, hogy összefogjunk és közösen próbáljuk megmenteni gyerekeinket, akik a térfigyelő kamerák ellenére nyugodtan drogoznak a Kós téren, a környező játszótereken. A Rendőrség tud erről és semmit nem tesz, miközben családok százai mennek tönkre! A droghoz szükséges pénzt a kölykök úgy szerzik meg, hogy meglopják családjaikat és a lopott értékeket eladják. (Moderálva!)
  Ha nem lépünk valamit, nem fogunk össze, akkor hamarosan mindegyikötők családjában lesz drogos gyerek. Mi évek óta kinlódunk, kipróbáltunk minden megoldást, most tehetetlenül nézzük, ahogy gyerekünk végleg tönkremegy. Most a tieitek következnek!!! Tapasztalatom szerint (és fotóim szerint is) több száz gyerek drogozik itt köztünk, a valaha békés Wekerlén. Ne hagyjuk! Segítsünk egymásnak! Ha köztetek is vannak (és biztos, hogy vannak) érintettek, akkor keressetek meg, találjunk ki valait,szabadítsuk meg a Wekerlét a drogtól, a dílerektől, az orgazdáktól!!!

  #7878

  Sági Zenina
  Kulcsmester

  Tisztelt Fórumozó! Bejegyzésének 4. mondata moderálásra került. Amennyiben bizonyítéka van, forduljon a rendőrséghez, egyéb esetben rágalmazásnak minősülhet a bejegyzése. Tisztelettel: Sági Zenina, honlap szerkesztő

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.