Kezdőlap › Fórumok › Fórum › Wekerlei csevegő › Demonstráltak a Nagykőrősi úti lakók
- This topic is empty.
-
SzerzőÜzenetek
-
2010-08-09-11:24 #7661BigiboyFelhasználó
Demonstráltak a Nagykőrősi úti lakók
2010-08-09-11:48 #7662BigiboyFelhasználóMa reggel a nagykőrösi úti lakók, forgalomlassító demonstrációt tartottak Wekerlén az Újlaki utca és a Gomb utca között. Kb. 50 lakó volt jelen a politikamentes tüntetésen. A zajvédőfal túl közeli megépítése ellen tiltakoztak, és az elszigetelés ellen. Nem a fal ellen! Ezt ki szeretném hangsúlyozni, mert a falra igenis szükség van, de nem ilyen közel. A megmozdulás teljesen csendben, nyugodtan zajlott, még a kb. 8km hosszúságban feltorlódott autósok is nyugodtan viselkedtek, és többen is megálltak, hogy ők is segítenek ha kell. 🙂 Tehát nem közfelháborodást okoztak a demonstrálók, hanem inkább az állampolgárok szimpátiáját élvezhették.
2010-08-09-17:18 #7663KGFelhasználóVolt média érdeklődés?
2010-08-10-02:07 #7664gborkaFelhasználóTudja valaki hogy a Határ út és a Vas Gereben utca közti távolság mekkora?????
2010-08-10-07:21 #7665Sági ZeninaAdminisztrátorA google maps tervezője megmondhatja….
2010-08-10-08:37 #7666Boros JánosFelhasználó2010-08-10-11:43 #7667BigiboyFelhasználóA Magyar Televízió 1-es csatornája kereste meg a demonstrálókat, a regionális magazinban hangzott el egy riport. Valamint a fent feltett oldal a vezess.hu riportere állt meg. A Magyar Televizió szeretett volna riportot készíteni a Polgármester úrral, Ő elküldte Őket a Fövárosi Önkormányzathoz, és a riportban elhangzott, hogy a Fővárosi Önkormányzat a müsorkezdés idejéig nem válaszolt a TV-nek. Ennyi. Maradt valószínűleg a bánat, elkeseredés az emberekben.
2010-08-10-20:51 #7668csucsu56FelhasználóGajda úr a mai napon több száz családnak juttatott el levelet, amiben kampányizű hangulatkeltés áldozatainak titulálja a Nagykőrösi út környékén lakókat.Azonkívül az itt élők sokasága mellett eltörpülő kisebbségnek nevezi azokat, akik tüntetésre adtak okot.
Valamint levelét azzal zárja, hogy visszaút a folyamatos zajhoz nincs és nem is lehet.Kéri a segítséget, hogy a rosszindulatú hangulatkeltés ellen álljanak mellé.
Tegnap ugyan ezt miért nem volt hajlandó a televízió megkeresésére elmondani? !!! Miért nem kívánt nyilatkozni???
Ezt elmondhatta volna és akkor mindenki hallhatta volna, hogy azok akik a fal közelsége ellen felszólaltak nagy \”nullák\” , semmibe veszi Őket.2010-08-10-21:31 #7669Sági ZeninaAdminisztrátorSzívesen elolvasnám azt a levelet, ha valaki be tudná szkennelni…
Az \”eltörpülő kisebbség\” azért érdekes, mert eleve viszonylag kevés embert érint az eredeti probléma (még ha súlyosan is) a teljes kispesti lakószámhoz mérten. Akiket meg érint, abból a kisebbségből nem is olyan kevesen tiltakoznak a kivitelezés hogyanja és nem a teljes projekt ellen (ha jól értem). Tehát a szöveg eleve sántít nekem.
Azt lehet tudni, hogy mennyi a pénzbeli különbség a két terv kivitelezési költsége között? Rendezzünk gyűjtést! 🙂
2010-08-10-21:58 #7670BigiboyFelhasználóFelraktam a levelet amit kaptunk a mai délután folyamán. Engem kicsit felháborít, mert ahogy én kiveszem a szavakat, ebbe a demonstrálókat szeretnék összeveszíteni a többi lakóval. Mintha ők lennének a rosszak, pedig ők nem a fal ellen vannak, hanem a kivitelezés közelsége ellen. És ők inkább áldozatok, mint politizáló rosszindulatú kisebbség. Ugyanis végig politika mentes volt demonstráció, pedig több párt is jelzett, hogy jönne, de nem engedték a szervezők, mert ez pártsemleges dolog.
2010-08-10-22:02 #7671gborkaFelhasználóBocs de olvashatatlan!!!!
2010-08-10-22:04 #7672BigiboyFelhasználóSajnálom!
Nem tudtam máshogy felrakni… nekem sokkal jobb a felbontása, de ide csak így teszi ki… Sorry!
Nem lehet nagyítani rajta.
2010-08-10-22:07 #7673gborkaFelhasználóHa van OCR programod (karakterfelismerő) akkor azt futtasd le rajta így már szerkeszthető és a hozzászólásba bemásolható!
Scannerekhez szoktak ilyen programot adni!2010-08-10-22:14 #7674BigiboyFelhasználóSajnos nincs karakterfelismerő, de megígérem, hogy holnapi nap folyamán begépelem és akkor mindenki el tudja olvasni.
2010-08-10-22:15 #7675gborkaFelhasználóMegcsinálom!!!!!!
Most kaptam meg Email-ban vkitől a levél scannelt változatát. -
SzerzőÜzenetek
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.