Demonstráltak a Nagykőrősi úti lakók

Kezdőlap Fórumok Fórum Wekerlei csevegő Demonstráltak a Nagykőrősi úti lakók

 • This topic is empty.
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 29
 • Szerző
  Üzenetek
 • #7661
  Bigiboy
  Felhasználó

  Demonstráltak a Nagykőrősi úti lakók

  #7662
  Bigiboy
  Felhasználó

  Ma reggel a nagykőrösi úti lakók, forgalomlassító demonstrációt tartottak Wekerlén az Újlaki utca és a Gomb utca között. Kb. 50 lakó volt jelen a politikamentes tüntetésen. A zajvédőfal túl közeli megépítése ellen tiltakoztak, és az elszigetelés ellen. Nem a fal ellen! Ezt ki szeretném hangsúlyozni, mert a falra igenis szükség van, de nem ilyen közel. A megmozdulás teljesen csendben, nyugodtan zajlott, még a kb. 8km hosszúságban feltorlódott autósok is nyugodtan viselkedtek, és többen is megálltak, hogy ők is segítenek ha kell. 🙂 Tehát nem közfelháborodást okoztak a demonstrálók, hanem inkább az állampolgárok szimpátiáját élvezhették.

  #7663
  KG
  Felhasználó

  Volt média érdeklődés?

  #7664
  gborka
  Felhasználó

  Tudja valaki hogy a Határ út és a Vas Gereben utca közti távolság mekkora?????

  #7665
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  A google maps tervezője megmondhatja….

  #7666
  Boros János
  Felhasználó
  #7667
  Bigiboy
  Felhasználó

  A Magyar Televízió 1-es csatornája kereste meg a demonstrálókat, a regionális magazinban hangzott el egy riport. Valamint a fent feltett oldal a vezess.hu riportere állt meg. A Magyar Televizió szeretett volna riportot készíteni a Polgármester úrral, Ő elküldte Őket a Fövárosi Önkormányzathoz, és a riportban elhangzott, hogy a Fővárosi Önkormányzat a müsorkezdés idejéig nem válaszolt a TV-nek. Ennyi. Maradt valószínűleg a bánat, elkeseredés az emberekben.

  #7668
  csucsu56
  Felhasználó

  Gajda úr a mai napon több száz családnak juttatott el levelet, amiben kampányizű hangulatkeltés áldozatainak titulálja a Nagykőrösi út környékén lakókat.Azonkívül az itt élők sokasága mellett eltörpülő kisebbségnek nevezi azokat, akik tüntetésre adtak okot.
  Valamint levelét azzal zárja, hogy visszaút a folyamatos zajhoz nincs és nem is lehet.Kéri a segítséget, hogy a rosszindulatú hangulatkeltés ellen álljanak mellé.
  Tegnap ugyan ezt miért nem volt hajlandó a televízió megkeresésére elmondani? !!! Miért nem kívánt nyilatkozni???
  Ezt elmondhatta volna és akkor mindenki hallhatta volna, hogy azok akik a fal közelsége ellen felszólaltak nagy \”nullák\” , semmibe veszi Őket.

  #7669
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Szívesen elolvasnám azt a levelet, ha valaki be tudná szkennelni…

  Az \”eltörpülő kisebbség\” azért érdekes, mert eleve viszonylag kevés embert érint az eredeti probléma (még ha súlyosan is) a teljes kispesti lakószámhoz mérten. Akiket meg érint, abból a kisebbségből nem is olyan kevesen tiltakoznak a kivitelezés hogyanja és nem a teljes projekt ellen (ha jól értem). Tehát a szöveg eleve sántít nekem.

  Azt lehet tudni, hogy mennyi a pénzbeli különbség a két terv kivitelezési költsége között? Rendezzünk gyűjtést! 🙂

  #7670
  Bigiboy
  Felhasználó

  Felraktam a levelet amit kaptunk a mai délután folyamán. Engem kicsit felháborít, mert ahogy én kiveszem a szavakat, ebbe a demonstrálókat szeretnék összeveszíteni a többi lakóval. Mintha ők lennének a rosszak, pedig ők nem a fal ellen vannak, hanem a kivitelezés közelsége ellen. És ők inkább áldozatok, mint politizáló rosszindulatú kisebbség. Ugyanis végig politika mentes volt demonstráció, pedig több párt is jelzett, hogy jönne, de nem engedték a szervezők, mert ez pártsemleges dolog.

  #7671
  gborka
  Felhasználó

  Bocs de olvashatatlan!!!!

  #7672
  Bigiboy
  Felhasználó

  Sajnálom!

  Nem tudtam máshogy felrakni… nekem sokkal jobb a felbontása, de ide csak így teszi ki… Sorry!

  Nem lehet nagyítani rajta.

  #7673
  gborka
  Felhasználó

  Ha van OCR programod (karakterfelismerő) akkor azt futtasd le rajta így már szerkeszthető és a hozzászólásba bemásolható!
  Scannerekhez szoktak ilyen programot adni!

  #7674
  Bigiboy
  Felhasználó

  Sajnos nincs karakterfelismerő, de megígérem, hogy holnapi nap folyamán begépelem és akkor mindenki el tudja olvasni.

  #7675
  gborka
  Felhasználó

  Megcsinálom!!!!!!
  Most kaptam meg Email-ban vkitől a levél scannelt változatát.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 29
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.