Bőrgyógyász

Kezdőlap Fórumok Fórum Wekerlei csevegő Bőrgyógyász

 • This topic is empty.
6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Üzenetek
 • #7814
  Rekacs
  Felhasználó

  Bőrgyógyász

  #7815
  Rekacs
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Segítséget kérnék!

  Az sztk-ban ismertek bőrgyógyászt? Melyikhez kérjünk időpontot anyajegy ügyben?

  Köszönöm
  Rékacs

  #7816
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  Szia!

  Én Bihari doktornőnél voltam már a gyerekkel is, és szerintem jó. Hogy anyajegy ügyben is? Gondolom igen. 🙂 De irtó sokan vannak mindig, hideg élelem, mesekönyv legyen nálatok!

  #7817
  Cili
  Felhasználó

  Szia!

  Érdekes kérdés ez mindig, mert nekem meg pont Bihari doktornővel volt negatív tapasztalatom (holott nekem is ajánlották őt). Nekem nincs sok anyajegyem, másért mentem, de kértem, hogy azért nézze meg. Olyan másfél méteres távolságból a székben ülve rámnézett, és közölte, hogy minden oké.

  Azóta Murányi doktornőnél voltam (szintén más ügyben), ő nekem nagyon bevált, emberileg is nagyon pozitív benyomást keltett.

  Bárkihez mész, sor van. Én este 6-ra mentem már többször is, van, hogy azt mondják lent, hogy \”jaj, rettentő sokan vannak\”, de azért csak kérj nyugodtan sorszámot, mert ez inkább csak amolyan beteg-ijesztő stratégia 🙂 Én még mindig bejutottam, és így tudom, hogy max. 1 órát kell várnom. Ha bejelentkezel, akkor vsz kevesebbet kell várni, de múltkor 1 hónap volt az előjegyzési idő.

  Sok sikert!

  #7818
  Zsolnai Gabi
  Felhasználó

  Szia!

  Nekem éppen egy hónapja szedte le egy anyajegyemet a Murányi doktornő. Féltem az egésztől, mert pont az arcomon volt.Nagyon meg vagyok elégedve vele. Míg a műtétre vártam, beszélgettem egy hölggyel akinek 5-öt vett le az arcáról egy pár éve és állítólag már fél év után teljesen begyógyult a seb. Szóval csak ajánlani tudom.

  #7819
  Rekacs
  Felhasználó

  Köszönöm szépen mindenkinek!!!!
  Majd beszámolok a tapasztalatainkról:)

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.