Bicikli

 • This topic is empty.
14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
 • Szerző
  Üzenetek
 • #6468
  anitak
  Felhasználó

  Bicikli

  #6469
  anitak
  Felhasználó

  sziasztok,

  bicikliszerelőre van szükségünk, valahol halottam, hogy a Takosony utcában van valaki. Tudtok erről közelebbit? Illetve néhány hete, a Kós Károly téren mintha a földön egy szórólapot láttam volna, amin a bicaj és szerviz szavak szerepeltek, de lehet, hogy csak álmodtam 🙂

  #6470
  Boros János
  Felhasználó

  Most nyílt nemrég. 1192 Határ út 30.
  Telefon: 357 1385
  Mobil: 06 70 328 3275
  E-mail: laszlokerekpar@t-online.hu
  web: http://www.laszlokerekpar.hu

  #6471
  szrituka
  Felhasználó

  Szia, igen, a Taksony utcában van egy idős bácsi, a házszámot nem tudom, a Pannónia felől bal oldalon az első ház jobb első lakása 🙂 Nem tudom, vállal-e még.

  #6472
  Sági Zenina
  Adminisztrátor

  A Bercsényi utca és az Ady Endre út határán is. Nem az új boltban – mert azoknak valahol a 18. kerületben van szervízük – hanem az első családi házban utána. Van telefonszám is kirakva, majd, ha megyünk az oviba Dorkáért leírom.

  #6473
  anitak
  Felhasználó

  Köszönöm szépen!

  #6474
  BonnyaiA
  Felhasználó

  Én a Határ útiban javíttam a bringámat, kedvesek voltak és szerintem reális áron dolgoznak.

  #6475
  MolnarMoni
  Felhasználó

  Ma voltunk mi is a Határ úton (feltételezem, ugyanott, mint az előttem szóló), de hogy kedves lett volna a fiatalember, azt nem állítanám – lehet, hogy nem ugyanazzal találkoztunk? Azon kívül, hogy a nyitás után 10 perccel érkezvén közölte velünk, hogy várjuk meg, amíg kitolja a bicikliket a ház elé (amíg ott voltunk, nem végzett vele, annyi volt), egyáltalán nem tűnt úgy, hogy bármit is akarna segíteni vagy eladni nekünk, a kérdéseimre (merthogy bátorkodtam javasolni, hogy addig is, amíg tologatja a bicikliket, kérdeznék, ha lehet) meglehetős flegmán válaszolgatott. Mikor az eredménytelen látogatás után otthagytuk, gondolkoztam, hogy \”viszontlátásrát\” köszönjek-e, vagy mit kell, ha nem akarom többet látni, de mindegy is volt, mert nem köszönt vissza. Azt hiszem, hacsak nincs vészhelyzet, legközelebb a kerület távolabbi végébe megyünk szervízbe, ami egyébként ugyanennek a cégnek a boltja, és ott tényleg kedvesek, segítőkészek voltak.

  #6476
  vendo
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Hamarosan kerékpár üzletet és szervizt nyitok wekerlén az Esze Tamás u. 16. szám alatt a volt vegyesbolt helyén.Lesznek használt és új kerékpárok, országútik, fixik, mountain bike-ok és gyerekbringák, valamint teljeskörű szerviz minden típusra.Előreláthatólag április végére tennném a nyitás időpontját.Várok szeretettel minden érdeklődőt.

  Elérhetőség:
  0630-692-9276
  http://www.bikedorado.lapunk.hu (ez még fejlesztés alatt)

  üdvözlettel:
  Zsámboki Vendel
  üzletvezető

  #6477
  MolnarMoni
  Felhasználó

  Majd írd meg, ha kinyitottál, megyünk próbavásárolni – lényeg, hogy megértő és kedves legyél! :)))

  #6478
  vendo
  Felhasználó

  Természetesen :-)))
  Mindenképp szólok ha megnyitottam, de megyek a 25-én a wekerlei bringás versenyre is.Viszek szórólapot:-)

  #6479
  MolnarMoni
  Felhasználó

  Megnyitottál már?

  #6480
  vendo
  Felhasználó

  Jövő héten.Már megvan minden engedélyem csak be kell még érkeznie a megrendelt alkatrészeknek, bringáknak, kiegészítőknek.Kisebb javításokat meg tudok csinálni, de nem vagyok a boltban folyamatosan.
  Telefonon ha egyeztetünk, be tudok menni.
  06-30-6929276

  #6481
  Gabesz
  Felhasználó

  Sziasztok! Én vagyok a Bercsényi utcában a szerelő! Pontosan a 3-as számban. Vannak már sokan, akik jártak nálam, úgy hogy lehet informálódni. A WTE-ben is ismernek már. Várok mindenkit sok szeretettel! Üdvözlettel: Szalay Gábor 20/933-4279

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.