a tér nyitvatartás

Kezdőlap Fórumok Fórum Általános kérdések a tér nyitvatartás

 • This topic is empty.
4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Üzenetek
 • #7049
  tracey
  Felhasználó

  a tér nyitvatartás

  #7050
  tracey
  Felhasználó

  Köszönjuk szépen a Kósban dolgozó fiatal parkurnak, aki tegnap este közölte velünk, hogy sikerult a tér nyitvatartást megoldani – ö ajánlotta fel a Közpark fönökének, hogy szívesen dolgozna később délutan-tól 11-re, csak az lényeg, hogy elérjen az utolsó buszt, ami 10.59 kor indul. Azert 10.58kor az utolsó kapu bezár, és a 99-es buszért rohan.
  Néha a dolgok nagyon egyszeru megoldani 🙂

  #7051
  csucsu56
  Felhasználó

  Sajnos az egyik ismerősünk, fél órával a tér zárása elött keresztül szeretett volna jönni a téren, munkából hazafelé. Mikor bement a buszmegállónál a térre a kapu nyitva volt, ellenben mikor ki szeretett volna jönni, már a másik kapu zárva volt, körbe járta a teret, de egy kapu sem volt nyitva. Átmászni nem tudott, de nem is akart, igy telefonált a nem messze lakó szüleinek, akik létrát vittek ki a térre és ki tudott azon keresztül jönni. A tér nyitvatartása nem a kiirásnak megfelelően történik sajnos. Reméljük jobb lesz ezek után.

  #7052
  sziporka1974
  Felhasználó

  Véleményem szerint nagy \”hülyeség\” a tér bezárása, akkor minek a sok kamera?!
  Aki éjjel jön, az tényleg kerülhet egy jó nagyot. A másik fele pedig milyen jó volt éjszakai séta alkalmával megállni a téren, ez persze fiatalabbra jellemző inkább:-)

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.