Kezdőlap › Fórumok › Fórum › Receptek egymás között › Kakaós és spenótos csiga › Kakaós és spenótos csiga
Már nem egyszerre (brrr). Lusta süti, mert vettem mélyhűtött leveles tésztát. A kakaós csigával nem bíbelődtem sokat, nyújtás után olajjal megkentem a tésztát, rá az instant kakaó, csavar, vagdal, sütőpapíros tepsibe sorakoztak, 220 fokon sitty-sutty kész. (Legközelebb kis nutellával fogom aládurvítani…)
A spenótos nagyon jó lett szerintem: vettünk a Tescoban leveles fagyasztott spenótot. (Azért szeretem, mert kis gombócokban van a spenót, így könnyen adagolható.) 6-8 gombócot megpároltam sóval, vajjal, fokhagymával, levét nem hagytam.
A kinyújtott tésztát megkentem tömlős krémsajttal, rá a spenót, teker, vagdal, stb.
A krémsajt helyett lehet reszelt sajt is benne.
Egyéb tipp a leveles tésztához? (Lusta vagyok, tudom, de egyszerűbb, mint gyúrni, hajtogatni, stb. és még nem is drága…)