Költs egy napot a Wekerlén! – Garázsvásár fesztivál!

Kezdőlap Fórumok Apróhirdetés Egyéb eladó dolgok Költs egy napot a Wekerlén! – Garázsvásár fesztivál! Költs egy napot a Wekerlén! – Garázsvásár fesztivál!

#10756
Debreceni Zsuzsa
Felhasználó

Május 31-én, szombaton különleges eseményre készülünk itt a telepen páran, a Tessék csak! közösségi vásárlómozgalom és más helyi szolgáltatók részvételével.
Garázsvásárt szervezünk, de nem ám magányosan, hanem 6 helyszínen, többen összeállva! Az eseményt  kiegészíti néhány különleges program, lehetőség is, tehát érdemes lesz ellátogatni rá!
A 6 árusító helyszín 9 órakor nyitja meg kapuit, és többségük 17 óráig várja a látogatókat. (Ahol ettől eltérés van, azt külön jelezzük.)
10 órától 10.45-ig a Wekerlei Kultúrházban (Petur u. 7.) ingyenes bábelőadást nézhetnek meg a gyermeknapi rendezvényük keretében, a Babos Bábos Társulat a \”Mit rejt a láda?\” c. darabot adja elő.
11 órakor megnyit KicsiVú gasztroblogger vadonatúj \”Ötfűszer Konyhája\”, – Pannónia u. 18. fszt. 2.- ahol ezalkalommal pop-up Zöld Bisztró fog üzemelni, illetve ahol a \”Gasztrokacatériában\” tudtok majd klassz főzéssel-evéssel kapcsolatos holmikat beszerezni. (Nála 16 óráig lehet finom salátákat beszerezni, és ott étkezésre, ill. elvitelre is van lehetőség.)
A garázsvásár fesztivál egész ideje alatt lehetőség van egy keresőjátékban részt venni, a Tessék csak! szervezésében.
Szintén ők tartanak du 2 órakor gyalogos idegenvezetést a telepen, ami kb 1 órás időtartamú, és ára 600 ft/fő. Indulás a Kós Károly téri katolikus templom bejárata elől.
Természetesen e programok alatt az összes garázsvásár fesztiválos helyszínen szeretettel várjuk a látogatókat/vásárlókat!
És akkor lássuk, melyek a helyszínek, betűrendben:
– Csaba köz 3/1.
– Dobó Katica u. 57.
– Gellért u. 19/2
– Mikes u. 10.
– Peterdy köz  7/1.
– Petur u. 10. (ők csak 14 óráig tartanak nyitva!)
Várunk mindenkit szeretettel, és rengeteg, számunkra feleslegessé vált, de másoknak hasznos, vagy egyenesen kincset érő holmival! 
Az eseményt a Facebook-on itt követhetik nyomon – érdemes megnézni, az eladó holmikról folyamatosan töltünk majd fel képeket:
https://www.facebook.com/events/567770503341393/567847966666980/?notif_t=like