Wekerlei Karácsonyi Kézműves Vásár

2018-12-09 - 14:00

Budapest

December 9-én vasárnap lesz – az eddigiektől eltérően – a Munkás Szent József Közösségi házban – Templomkert (Pannónia út 26.) a hagyományos Wekerlei Karácsonyi Kézműves Vásár.

A rendezvényen kispesti és wekerlei, illetve környékbeli amatőr és hobbi kézművesek árulják szeretettel és odaadással készült portékáikat – kiegészülve néhány profival, akik szintén itt élnek közöttünk.  Érdemes ellátogatni a vásárba annak, aki még nem vette meg a karácsonyi ajándékokat, dekorációkat, mert ismét gyönyörű, igényes holmik közül válogathat mindenki, aki benéz. Ráadásul mindezt családias, kellemes hangulatban, ismerősök közt teheti. Vásárlás közben találkozhat régi szomszédokkal, iskola- és óvodás társakkal, tanárokkal, barátokkal és közben a vásározók illetve a szervezők által készült házi süteményeket majszolhatnak…. És még az ajándéklista elemei is kipipálhatók….

Kell ennél több egy hűvös, téli vasárnapi délutánon advent idején?

A WEKERLEI KÉZMŰVES VÁSÁR HÁZIRENDJE

  1. A Wekerlei Kézműves Vásár elsődlegesen azt a célt szolgálja, hogy elsősorban a Wekerletelepen, illetve Kispesten élő és alkotó, kézműves termékeket készítő hölgyek és urak bemutatkozhassanak a közönség számára, egyben lehetőséget ad az érdeklődőknek, hogy szép és igényes kézműves termékek közül válogassanak.
  2. A Wekerlei Kézműves Vásár december 9-én, vasárnap 14-18 óra között tart nyitva, a Munkás Szent József Közösségi házban – Templomkert (Pannónia út 26.). Az árusítóknak érkezés 13 órától lehetséges, a helyeket a szervező előre beosztja.
  3. A Wekerlei Kézműves Vásáron csak előzetes regisztráció után lehet árusítani. Regisztrálni az alábbi email címen lehet: wekerleikezmuvesvasar@gmail.com. WTE tagok regisztrálásnál előnyt élveznek.
  4. Az előzetesen befizetendő helypénz 1200 Ft/1 sörasztal vagy 600 Ft/fél sörasztal melyről az Árus elismervényt kap. WTE tagok a helypénzből 200 Ft kedvezményt kapnak. A vásáron fizetett helypénzekből befolyó összeget, a vásárt rendező Wekerlei Társaskör Egyesület adományként kezeli; és azt kulturális programok, rendezvények szervezésére fordítja.
  5. A vásárban elsősorban wekerlei, másodsorban kispesti lakosok folytathatnak árusítást, de korlátozott számban a környéken élők jelentkezését is elfogadjuk.
  6. Az Árus tudomásul veszi, hogy az árusításhoz szükséges jogszabályi megfelelőséget köteles saját maga biztosítani, ennek ellenőrzését Rendező nem vállalja, emiatt Rendező semmiféle felelősséget nem vállal.
  7. Az árus a regisztrációkor és a helypénz befizetésekor aláírásával igazolja, hogy a Wekerlei Kézműves Vásár Házirendjét elfogadja és azt magára nézve kötelezőnek tartja.
  8. A Wekerlei Kézműves Vásár rendezője a Wekerlei Társaskör Egyesület.