Börzék

A Wekerlei Társaskör Egyesület szervezésében évente több alkalommal van lehetőség csere-berén,  bolhapiacon, vásáron résztvenni. 

Bolhapiac:

Egy hely, ahol a helyiek megszabadulhatnak a számukra feleslegessé vált holmiktól – legyen az ruha, lakáskiegészítő, régi kilincs, megunt ékszer, játék, könyv, stb. – amik másnál még kincsekké válhatnak, amik másnak még örömet szerezhetnek. Egy lehetőség, az újrahasznosítás jegyében. Egy fórum, ahol a régi ismerősökkel összefuthatunk, illetve új ismeretségeket is köthetünk. A bolhapiac összehozza az embereket… Aki nem hiszi, járjon utána! Mi ott vagyunk, egy évben négyszer, ha esik, ha fúj!  
 
Régi, de igaz a mondás: egy gyereknél egy dolog biztos: hogy állandóan változik. És nem csak bensőleg, de külsőleg is! Szóval, nőnek a “bitangok”, folyton új ruha kell nekik. A Wekerlei Baba- és Gyerekruhabörzén lehetőséget kívánunk adni a helyieknek, hogy a kinőtt ruháktól megszabaduljanak, illetve hogy jó áron töltsék fel a gyerekek ruhatárát a nagyobb holmikkal. A rendezvényt 2005. óta szervezzük, töretlen sikerrel! Jöjjenek el és nézzenek körül – most évente 3 alkalommal!
 
A hölgyek szeretnek jól öltözni. És szeretik mindezt olcsón tenni. Itt nem olcsón, hanem ingyen van rá lehetőségük. Biztosan mindenkinél akadnak otthon nem hordott, de jó állapotban lévő, megunt vagy kihízott, esetleg kifogyott ruhadarabok. Ezeket kell elhozni a rendezvényre, és beadni a közösbe. Ezután máris válogathatnak a többiek által leadott ruhákból! Csak úgy, mint ahogy a barátnőikkel teszik! És közben még olyan jól is érezhetik magukat! Nem hiszik? Próbálják ki! Évi három alkalommal, február, június és október hónapban…
 
Az ünnepekre mindig rengeteg embernek kell apróbb-nagyobb ajándékokat beszereznünk. A kézművesvásáron helyi hobbi-,  és lelkes amatőrökből lassanként már-már profivá váló kézműveseknek adunk lehetőséget a bemutatkozásra. Az idelátogatók így szebbnél szebb portékákból válogathatnak, jó áron, jó hangulatban… Higgyék el, megéri benézni, garantáltan jól fogják érezni magukat és biztosan nem távoznak üres kézzel! 
 
 
 

 

Vélemény, hozzászólás?