Bár személyesen nem találkozhatunk, de sok szeretettel hívunk és várunk mindenkit a Wekerlei Társaskör Egyesület Youtube-csatornáján, hogy együtt idézzük fel az elmúlt évek Téltemetés rendezvényeinek közös pillanatait. Önkénteseink segítségével idén részt vehetünk az Első Virtuális Wekerlei Téltemetésen. 😊 Egyik filmünk elrepít mindenkit a tűz köré, felidézve régebbi események hangulatát, a másik filmünk pedig segít abban, hogy idén se maradjon senki kiszebaba nélkül.

Téltemetés – Youtube

A kiszebábbal kapcsolatban egy kis közös játékra is invitálunk mindenkit!

Készüljenek el a babák otthon, majd mindenki kedve szerint csinosítsa ki őket, és töltse fel a Wekerlei Társaskör Egyesület Facebook oldalára, hogy egy virtuális közös „kiszebáb szépségversenyt” is rendezhessünk!

Nagyon hiányoznak a közös pillanatok, és szeretettel gondol az eseményre az a közel 50 fős önkéntes csapat, akik ilyenkor, február utolsó szombatján összegyűlnek először a Wekerlei Kultúrházban, aztán a Kós Károly téren, hogy minden rendben menjen, és “eltemethessük közösen a telet”. Sajnos most a Kultúrház sem nyithatja ki ajtaját, és a térre sem mehetünk együtt. Ennek ellenére, aki a programon részt szokott venni (évente kb. 300 ember), biztosan furcsállja, hogy ilyen korán jött a tavasz… De lehet, hogy azért, mert már ők is sokat énekelték otthon azokat a dalokat és rigmusokat, amik a filmekben is elhangzanak. 😊

Az idei virtuális Téltemetésnek talán az a legnagyobb előnye, hogy bárki, bárhonnan részt tud venni, legyen az ország-világ bármely pontján, így az esemény összekapcsol bennünket! Készüljön sok kiszebaba mindenütt, és gondoljunk egymásra melegséggel a szívünkben!

A mihamarabbi viszontlátásra eseményeinken!

Wekerle – ahol értéket őriz az idő! Legyen most is így!

Vélemény, hozzászólás?