Kedves Területfelelősök!

A koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében rendkívüli jogrendet hirdetett, és veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a Kormány. A Wekerlei Székelykapu Napok főrendezői, az együttműködő partnerekkel egyeztetve, a kialakult járványügyi helyzetben azt az álláspontot képviselik, hogy követjük a hatóságok előírásait. Az alábbiakról szeretnénk Benneteket/Önöket tájékoztatni.

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, a 2020. évi Wekerlei Székelykapu Napok kapcsán a rendezvény szervezését és előkészítését 2020. április 20-ig felfüggesztjük.

Amennyiben a járványügyi helyzet kapcsán a meghozott intézkedések továbbra is fennállnak ebben a megjelölt időpontban, a rendezvényt lemondjuk.

Amennyiben a meghozott intézkedések nyomán a veszélyhelyzet elmúlik, akkor a rendezvény egy része megtartásra kerülhet a következőképpen:

  • május 22. péntek

a Budapesti Filharmóniai Társaság művészeinek koncertje a Wekerlei Munkás Szent József – plébániatemplomban

  • május 23. szombat, szabadtéri, közösségi rendezvény – a Kós Károly téren.

Bizonyára átérzik/átérzitek, nagyon nehéz egy ilyen döntést meghozni úgy, hogy jelenleg a még közeli jövőbe sem látunk. Ám felelősséggel tartozunk a rendezvény minden közreműködője, vendége, látogatója felé.

A területfelelősökkel, az önkéntesekkel, a főtámogató önkormányzattal, a társrendezőkkel, a vendéglátóval, az árusokkal, a fellépőkkel, a közjogi és civil szervezetekkel és minden egyéb érintettel egyeztetni szükséges majd az április 20-át követő egy hónapos időszakban. Ez nem kis munka lesz, de mindazok, akik ilyen feltételekkel is vállalják a részvételt, egy garantáltan jó hangulatú, igazi közösségi szellemű WSZN részesei lehetnek majd!

Köszönjük, hogy számíthatunk rátok!

Ezt a megnyugtató biztonságot szeretnénk visszaadni azzal, hogy felelősségteljes döntést hozunk meg a mai napon.

 

Köszönjük az együttműködéseteket!

Szeretettel, mindenkinek jó egészséget kívánva:

a WSZN főrendezői

Kokavecz Kata és Holicsné Gémes Boróka

 

Wekerletelep, 2020. március 13-án

Vélemény, hozzászólás?