ELMARAD!!!!!

Elmarad a Föld napjára meghirdetett szabadtéri fotókiállítás a járványra való tekintettel.
Köszönjük mindenki megértését. Jó egészséget kívánunk.
A szervezők

 

„ … MESTERSÉGEM CÍMERE…”

Fotópályázat a Föld Napja alkalmából

 A Wekerlei Társaskör Egyesület (WTE) és a Kós Károly Általános Iskola ismét fotópályázatot hirdet a Föld napja alkalmából.

Wekerléről jöttem, onnan is csak szöktem. Híres mesterségem címere…

Lehet bármi, ami hétköznapjainkat színesebbé, érdekesebbé, élmény dússá teszi. Egy régi vagy éppen új foglalkozás, hobbi, szenvedély, hivatás, amelyet mi vagy mások űzünk.

Mindenki mestere valaminek! 

Ezt a témagazdagságot célozza meg a következő szabadtéri fotókiállításunk a Föld napja alkalmából.                                            A legutóbbi pályázatra is rengeteg magas színvonalú alkotás érkezett, ebben bízunk most is.

 Korábbi művekkel is pályázhatnak. (A fotón szereplő személyek személyiségi jogainak tiszteletben tartása miatt, fontos, hogy a fotó közléséhez való beleegyezésüket a készítő előzetesen egyeztesse! Ez kizárólag a készítő felelőssége.)

A pályázaton életkortól, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet.

A pályaművek lehetnek digitális fotók vagy hagyományos technikával készült, utólag digitalizált (beszkennelt) felvételek. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a manipulált képeket a zsűri kizárja. (Nem számít manipulálásnak a kép 25%-nál kisebb mértékű megvágása, a teljes képet érintő, kismértékű színkorrekció, a színes felvétel fekete-fehérré alakítása és a szkennelési/digitalizálási hibák retusálása). A beadható képek száma szerzőnként maximum 3 db lehet.
A pályaműveket szakértők bírálják el, és a lakosság is szavazhat a WTE Facebook oldalára felkerülő képekre. Azokat a képeket, amelyeknek a minősége nem megfelelő (homályos, kis felbontású) nem tudjuk előhívatni.

A legjobb felvételekből a Föld napja alkalmából szabadtéri kiállítás nyílik a Kós Károly téren. A díjakat a kiállítás megnyitó ünnepségén adjuk át a helyszínen 2020. április 22-én 14 órakor. A közönségdíjat a Wekerlei Székelykapu Napok rendezvényen vehetik át.

A fotókat elektronikus úton a foldnapjafoto@gmail.com e-mail címre kérjük eljuttatni. A képekhez a néven, életkoron, lakcímen kívül jeligét is kérünk mellékelni. Ne feledkezzenek meg a nevezési lap pontos kitöltéséről! Ez letölthető vagy beszerezhető az iskolában és a Társaskörben. Egyéb információk: Papp Eszternél, illetve Schwartz Alexandránál elérhetők. E-mailben a levél tárgya legyen:

MESTERSÉGEM CÍMERE
fotópályázat

Beérkezési határidő: 2020. április 05. éjfél                        

Vélemény, hozzászólás?