„MOST NYÍLIK…”

Fotópályázat a Föld napja alkalmából

 A Wekerlei Társaskör Egyesület (WTE) és a Kós Károly Általános Iskola ismét fotópályázatot hirdet a Föld napja alkalmából.

Egy rügyező ág vagy bimbózó virág, egy röppenő madár, egy éppen nyíló ablak, ajtó, netán bájos mosolyra, vidám kacagásra húzódó száj, ölelésre táruló kar… Csupa-csupa jókedvre hangoló, Wekerlén készített fotó, amely vidám hangulatú, hiszen a tavasz érkezését köszöntjük, ünnepeljük legújabb szabadtéri kiállításunkkal is!                                                                                      

Korábbi művekkel is pályázhatnak. (A fotón szereplő személyek személyiségi jogainak tiszteletben tartása miatt, fontos, hogy a fotó közléséhez való beleegyezésüket a készítő előzetesen egyeztesse! Ez kizárólag a készítő felelőssége.)

A pályázaton életkortól, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet.

A pályaművek lehetnek digitális fotók vagy hagyományos technikával készült, utólag digitalizált (beszkennelt) felvételek. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a manipulált képeket a zsűri kizárja. (Nem számít manipulálásnak a kép 25%-nál kisebb mértékű megvágása, a teljes képet érintő, kismértékű színkorrekció, a színes felvétel fekete-fehérré alakítása és a szkennelési/digitalizálási hibák retusálása). A beadható képek száma szerzőnként maximum 3 db lehet.
A pályaműveket szakértők bírálják el, és a lakosság is szavazhat a WTE facebook oldalára felkerülő képekre. Azokat a képeket, amelyeknek a minősége nem megfelelő (homályos, kis felbontású) nem tudjuk előhívatni.

A legjobb felvételekből a Föld napja alkalmából szabadtéri kiállítás nyílik a Kós Károly téren. A díjakat a kiállítás megnyitó ünnepségén adjuk át a helyszínen 2019. április 17-én- 14 órakor. A közönségdíjat a Wekerlei Székelykapu Napok rendezvényen vehetik át.

A fotókat CD-n kérjük beküldeni vagy eljuttatni a Kós Károly Általános Iskola címére (1192 Budapest XIX. Hungária út 28.), e-mail cím: koskaroly@iskola.kispest.hu, vagy pedig elektronikus úton a postalada@wekerletelep.hu e-mail címre. A képekhez a néven, életkoron, lakcímen kívül jeligét is kérünk mellékelni. Ne feledkezzenek meg a nevezési lap pontos kitöltéséről! Ez letölthető innen vagy beszerezhető a Kós iskolában és a Társaskörben. Egyéb információk: Somogyváriné Márovics Erikánál elérhetők. E-mail küldése esetén ez legyen a levél tárgya:

„MOST NYÍLIK…”
fotópályázat

Beérkezési határidő: 2019. április 05. éjfél                        
                                                                                                                           

 

Vélemény, hozzászólás?