Önkénteseink segítségével idén is gyűjtést szervezünk karácsony előtt a nehezebb sorsú wekerleieknek.  Az adományokat nyugdíjas kar. adomany Mayer Adelönkénteseink csomagolják össze nagy gondossággal és ugyancsak önkéntesek által jut el a rászoruló családokhoz, idősekhez. 

Leginkább tartós élelmiszerekre van szükség: zöldség- és készételkonzerv, keksz, tartós tej, kristálycukor, tea, száraztészta, csokoládé, szaloncukor.  

Az élelmiszereket a WTE irodájában gyűjtjük : december 3-a és 17-e között, hétfőtől csütörtökig délelőtt 10-12 óra között és hétfő, szerda, csütörtök délután 16-19 óra között várjuk adományaikat.

Amennyiben szeretne pénzzel hozzájárulni az adománygyűjtéshez,  a WTE  10918001-00000020-16620003 számú Unicredit Bank számlájára utalhatja, a megjegyzés rovatba kérjük írja oda “karácsonyi adománygyűjtés”. Illetve a társaskör irodájában is beadhatja nyitva tartási időben.  A pénz adományokat december 14- ig tudjuk elfogadni. 

Ha szívesen segítene a csomagok  kihordásában, jelentkezzen a wekerleitarsaskor@gmail.com email címen ,vagy személyesen az irodában. Bevonhatjuk gyerekeinket is, személyes tapasztalatot szerezhetnek milyen öröm adni. 

Vélemény, hozzászólás?