10 éves az Átalakuló Wekerle! Gyertek el hozzánk szombaton! A szokott helyünkön leszünk, a zenepavilon mellett.

Sok mindent elértünk és nagyon sokat dolgoztunk együtt a 10 év alatt, sok-sok ember közreműködésével. Érdemes ezt folytatni? Tudunk-e még több lehetőséget teremteni, amivel gyermekeinknek egy élhető, kiszámítható környezetet és éghajlatot, egy stabil társadalmat biztosíthatunk?

Azt gondoljuk, hogy igen: tartsatok velünk szombaton – itt a bevállalós programunk: nem kell beállni mind a 7 próbára, de minél többet teszünk, annál jobb…

Bevállalom! Nem kell zacskó!!
Ha már régóta szeretnél egy strapabíró, mosható bevásárlótáskát, vagy egy kenyérzsákot, a sok műanyag zacskó helyett, gyere, varrd meg most, készítsd el velünk! Szombaton 10-13, 15-17 között várunk mindenkit! ( Lásd külön esemény)

Bevállalom! Nem kell hulladék!
Az ételt, italt árusító helyeken betétdíjas Wekerle korsó, pohár vár mindenkit. Ez visszaváltható vagy hazavihető, és legközelebb is használható 🙂 A legjobb, ha a már meglévő re-poharatokat hozzátok magatokkal! 🙂 Részletek: https://www.facebook.com/events/488429131629591/ 

Bevállalom! Nem kell zöld a kukába!
Aki még nem ismeri, kipróbálhatja népszerű komposztjátékunkat is, annak, aki szeretne elkezdeni komposztálni, szívesen adunk tanácsot, segítséget. 

Bevállalom! Újdonságokat kiprobálni jó!
Yeyeworks nevű wekerlei kisvállalkozással is megismerkedhettek, mosható intimbetéteket, pelenkákat árulnak.

Bevállalom! Ki kell állni a helyi döntéshozatal mellett!
A Határ úti Kiserdő fái még mindig nem menekültek meg a gyorsforgalmi autóút építése elől. Mi a jelenlegi helyzet? Milyen elképzelések, ötletek vannak arra, hogy a Kiserdő a miénk legyen?
Várunk, ha tájékozódni, segíteni szeretnél! 

Bevállalom! Ne legyen ólom a csapvízben!
Mit tehetünk azért, hogy otthonaink, intézményeink csapvizében ne legyen ólom. Mit kell, mit érdemes tudni a témáról? Egyáltalán honnan tudhatom, hogy tartalmaz-e ólmot a csapvíz? Csapatunk hasznos információkkal, tanácsokkal szolgál.

Bevállalom! Tudok csapatban lazán együttműködni!
16-17 között Konyhakvíz lesz a helyi zöldítésről, melyre 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk! Nyeremények lesznek! ( Lásd külön esemény) 
A raklapbútoraink is kinn lesznek, gyertek ücsörögni, találkozzunk!

Vélemény, hozzászólás?