piknik

Alig több, mint egy év telt el a Határ úti Kiserdő körüli felbolydulás óta. Az erdő egy tetemes részére gyorsforgalmi utat építenének, de a helyiek gyors és hatékony fellépése egy időre akadályt gördített a tervezők elé. Akkor nyilvánvalóvá vált, hogy a lakosság bevonását nem szabad kihagyni egy ekkora horderejű, az életminőségüket ilyen mértékben befolyásoló döntés során.

A Kiserdő fái azonban még nem menekültek meg, ahogy a Határ útiak közlekedésből adódó gondjai sem oldódtak. Egy éve már láthattuk, mire képes az összefogás, ezért most, az „évfordulós piknik” alkalmából újra közös gondolkodásra és egyben ünneplésre hívja a lakókat a Van más út – Összefogás a Kiserdőért csoport.

Képzeljük el együtt, milyen programok, milyen állapotok hoznák még közelebb hozzánk az erdőnket! Akinek már van erre egy jó gondolata, adja elő, és kiderül, hányan osztoznak a lelkesedésében. A megvalósítás pedig már rajtunk, mindannyiunkon múlik.

A program időpontja: 2018. 09. 01. szombat, 16-20 óra.

Helyszín: A kiserdei régi focipálya a Távíró köz mellett.

A rendezvény ingyenes, gyermek- és állatbarát. A közösségi piknikhez étellel-itallal, saját pohárral, tányérral, valamint érdekes gondolatokkal való hozzájárulást, illetve a további erdei programokhoz szánt adományt a szervezők örömmel vesznek.

Bővebb információ a Facebook eseményben: Nyárzáró évnyitó – Ötletelő Piknik a Kiserdőben: 

https://www.facebook.com/events/273594693436224/

 

Vélemény, hozzászólás?