Közeleg  a karácsony. Igyekszünk örömet szerezni családunknak, barátainknak. S ezt kiterjesztjük azokra is, akikre más nem gondol, vagy  körülményeik miatt nincs lehetőségük ajándékozásra.

Hagyományainkhoz híven az idén is gyűjtést szervezünk a nehezebb sorsú wekerleieknek, akik nagy hálával és örömmel fogadják az adományokat.

Az Őszikék klub tagjai készítik az önök adományaiból az élelmiszercsomagokat. Az ajándékok eljuttatását a megajándékozottakhoz is wekerlei önkéntesek végzik. Tapasztalataink szerint leginkább tartós – főzést kevéssé igénylő – élelmiszerekre (konzerv, szeletelt, tartós szalámi, sajt, csokoládé, cukorka, szaloncukor, keksz, tartós tej, kristálycukor, tea, citromlé, száraztészta) van szükség.

Kérjük, ha teheti, segítsen ön is, várjuk adományát.

Az élelmiszereket 2017. december 4-től 15-iggyűjtjük a WTE irodájában, nyitvatartási időben (minden hétköznap délelőtt 10-12-ig, és hétfőtől csütörtökig délután 16-19 óráig).

Amennyiben pénzadománnyal kíván segíteni, a felajánlott összeget a WTE Unicredit 10918001-00000020-16620003 számú számlájára küldheti, vagy behozhatja személyesen a Társaskörbe.

Segítségüket köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?