Gyerekeink írják már a listát, milyen ajándékot szeretnének a karácsonyfa alá. A felnőttek gondolkodnak az ajándékokról, a meglepetésekről, szervezik a karácsonyi vendégeskedést, tervezik a karácsonyi vacsora fogásait.

Sajnos, egyre többen nem jutnak karácsonykor ajándékhoz, vacsorához. És lehet, hogy ez éppen a szomszédunkban élő idős nénivel vagy bácsival történik.

Ezért hagyományainkhoz híven az idén is gyűjtést szervezünk karácsony előtt, a nehezebb sorsú wekerleieknek, akik – tapasztalataink szerint – nagy hálával és örömmel fogadják, némelyek, várják az adományokat.

A háziorvosok javaslatai alapján állítjuk össze az adományozottak névsorát.

Az Őszikék klub tagjai készítik az önök adományaiból az élelmiszercsomagokat, az ajándékok eljuttatását a megajándékozottakhoz is wekerlei önkéntesek végzik. Leginkább tartós élelmiszerre (konzerv, tartós tej, liszt, gríz, rizs, kristálycukor, tea, citromlé, száraztészta, csokoládé, szaloncukor, keksz stb.) van szükség.

Kérjük, ha teheti, segítsen ön is, várjuk adományát.

Az élelmiszereket 2016. december 5-től 16-ig gyűjtjük a WTE irodájában, nyitvatartási időben (minden hétköznap délelőtt 10-12-ig, és hétfőtől csütörtökig délután 16-19 óráig).

Amennyiben pénzadománnyal kíván segíteni, a felajánlott összeget a WTE Unicredit10918001-00000020-16620003 számú számlájára küldheti, vagy behozhatja személyesen a Társaskörbe. Az összegyűlt pénzt is élelmiszervásárlásra fordítjuk.

Ha szívesen segítene a csomagok széthordásában, jelentkezzen a WTE 280-0114-es telefonszámán, vagy személyesen a Társaskörben. Bevonhatjuk gyerekeinket is, személyes tapasztalatot szerezhetnek milyen öröm adni! (A csomagok elvitele, szétosztása december 20-ától lehetséges.)

Együtt érző segítségét köszönjük.

 

Wekerlei Társaskör Egyesület

 

 

Vélemény, hozzászólás?