Nagyon várjuk a karácsonyt!
 
Várjuk az ünnepi hangulatot, a karácsonyi fényeket, a karácsonyfát, a meghitt családi pillanatokat, az ajándékokat, az ünnepi étkeket. De nem csak magunkra gondolunk ilyenkor. Vannak, akiknek segítenünk kell, hogy nekik is örömük legyen ebben a csodálatos ünnepben.
 
Hagyományainkhoz híven az idén is gyűjtést szervezünk karácsony előtt, a nehezebb sorsú wekerleieknek, akik nagy hálával és örömmel fogadják az adományokat.
 
A háziorvosok javaslatai alapján állítjuk össze az adományozottak névsorát.
Az Őszikék klub készíti az Önök adományaiból az élelmiszercsomagokat és wekerlei önkéntesek szállítják ki azokat a rászorultaknak. Tapasztalataink szerint leginkább tartós élelmiszerre (rizs, száraztészta, konzerv, vaj, margarin, tartós tej, kristálycukor, tea, citromlé, kakaópor, csokoládé, szaloncukor, keksz, mazsola stb.) van szükség.
Kérjük, ha teheti, segítsen Ön is!
 
Az adományokat 2014. december 1-től 17-ig gyűjtjük a WTE irodájában, nyitva tartási időben (minden hétköznap délelőtt 10-12-óráig, és hétfő, szerda délután 16-19-ig, csütörtökön 17-19 óráig).
Amennyiben pénzadománnyal kíván segíteni, a felajánlott összeget a WTE Unicredit 10918001-00000020-16620003 számú számlájára, vagy személyesen a Társaskörben várjuk.
Ha szívesen segítene a csomagok széthordásában, jelentkezzen a WTE 280-0114-es telefonszámán.
Együttérző segítségét köszönjük!
 
Wekerlei Társaskör Egyesület
 
 

Vélemény, hozzászólás?