A Wekerlei Társaskör újra süteménysütő versenyt hirdet
WEKERLEI SODRÓFADÍJ – SÓS SÜTEMÉNYEK
kategóriában

A korábbi nagysikerű süteménysütő versenyek után a XIII. Wekerlei Napok keretein belül, szeptember 14-én ismét megrendezésre kerül a sós sütemények (pogácsák, hasék, rétesek, torták, quiche-ek, borkorcsolyák, stb) versenye.

A versenyre kortól és nemtől függetlenül kb 50 x 30 cm-es tálcányi, csakis házi készítésű süteménnyel lehet nevezni!

A süteményeket a versenyt megelőzően – lehetőleg aznap, szeptember 14-én, vasárnap – otthon kell elkészíteni, majd 13.00 és 13.15 óra között a helyszínre szállítani (Kós Károly téri Zenepavilon).

Kérjük, hogy ügyeljenek a hozzávalók minőségére, kerüljék a romlandó alapanyagok hőkezelés nélküli felhasználását. Továbbá kérjük, hogy nehezen szeletelhető, szétfolyó vagy megolvadó krémes süteményekkel ne nevezzenek, mivel ezeket kóstoltatni nem tudjuk.

Az előre kijelölt szakmai zsűri értékelése után a sütiket feldaraboljuk, és a már korábban megszokott módon kóstoltatjuk, kínáljuk. Ezzel egy időben nyílik lehetőség a közönségszavazatok és a versenyt fenntartó adományok leadására, melyeket ezúton előre is köszönünk!

A díjátadásra délután a nagyszínpadon kerül sor, előreláthatólag 16 órakor.

A nevezéseket névvel, telefonszámmal, e-mail címmel és a sütemény pontos nevével (és a lehetőség szerint a recepttel) legkésőbb szeptember 12-ig kérjük leadni a sodrofadij@gmail.com e-mail címre vagy nyitvatartási időben a Társaskör irodájában: Kós Károly tér 10.

Bővebb információért keresse O. Szabó Ritát a 06-30-254-2711-es telefonszámon!

Legyen mindig sütnivalónk!

 

Vélemény, hozzászólás?