Az idén is várjuk a Karácsonyt, a szeretet ünnepét. Készülődünk tettekben és lélekben egyaránt. Ajándéklistát írunk, aztán vásárolunk, énekeket tanítunk a gyerekeinknek, és kézművesedünk velük, sütünk, főzünk. Sajnos nem mindenkinek örömteli ez az ünnep. Lehet, hogy éppen a zárt ajtók mögött élő szomszédunk, akivel nem is beszélgetünk, egyedül készül a Karácsonyra és alig lesz valami az asztalán. Talán nem is gondolnánk, hogy sok szegénysorú, magányos, főként idős ember él Wekerlén, talán éppen mellettünk. Segítsünk nekik, néhány jó szóval és karácsonyi adományokkal!

Évek óta gyűjtünk karácsony előtt a wekerlei rászorulóknak, akik végtelen hálával és örömmel fogadják az adományokat.

A rászorultak névsorát a körzeti orvosok tanácsára állítjuk össze. Az Őszikék Klub készíti az adományokból összegyűjtött élelmiszer csomagokat és wekerlei önkéntesek szállítják ki azokat a rászorultaknak. A múlt évben mintegy 60 ajándékcsomagot készítettünk az Önök segítségével. Tapasztalataink szerint a rászorultaknak leginkább tartós élelmiszerre (kristálycukor, rizs, keksz, száraztészta, tea, kakaópor, vaj/margarin, tartós tej, konzerv, csokoládé, szaloncukor, citromlé,
mazsola) van szükségük.

Pénzbeli adományokat is fogadunk, a WTE számlaszáma:
10918001-00000020-16620003

Kérjük, ha teheti, segítsen idén is! Az adományokat 2012. december 3-tól 17-ig gyűjtjük a WTE irodájában, nyitvatartási időben (hétfő, szerda: 16-19 óra, csütörtök: 17-19 óra, kedd, péntek: 10-12 óra.)

2012-ben a Kispesti Önkormányzatnak is lehetősége volt támogatni karitász tevékenységünket, ezért idén először szeretnénk a rászoruló családoknak örömtelibbé tenni az ünnepet is egy kis ajándékkal. Elsősorban a wekerlei rászoruló gyermekeket szeretnénk meglepni.

Ha szívesen segítene ezekben a munkákban, kérjük, jelentkezzen a 20/432-58-96-es telefonszámon.

Együtt érző segítségét köszönjük!

WTE

Vélemény, hozzászólás?