A WTE Elnökség október 10-i ülésének legfontosabb történései a következők voltak:

  • Az Elnökség az általa bérelt, illetve tulajdonában lévő ingatlanok hasznosításáról tartott vitát. Az elnökség tagjai egyhangúlag megszavazták, hogy levél készül a Cserkész Szövetség és a Cserkész Csapat számára, amelyben tudatjuk, hogy a WTE nem tudja tovább fizetni a Kós Károly tér 11. sz. alatti bérlemény  rezsiköltségét. Amennyiben ők nem vállalják át, akkor kénytelenek vagyunk felmondani a szerződést az Önkormányzattal. A levélben a kézhezvételtől számított 15 napos határidőt köt ki az elnökség a válaszadásra. 
  • Az elnökség egyhangúlag egyetértett azzal, hogy az Amatőr Rádiós Klub vezetőjét írásban tájékoztatja a helyzetről.
  • Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy előkészíti a Kós Károly tér 5. sz. alatti ingatlan irodává való átminősítését. Egyúttal döntött arról is, hogy árajánlatot kér be a bejárati kovácsolt vas rács elkészítésének költségére.
  • Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Szakosztályok működési rendjét szabályozó dokumentumot. Az anyagot az elnökség eljuttatja valamennyi szakosztályához, klubjához véleményezésre.
  • Az elnökség egyhangúlag elfogadta, hogy a Társaskör benyújtja pályázatát a Wekerle újságra az NKA-hoz, a megadott 2012. október 30-i határidőig.

Vélemény, hozzászólás?