Az Adventi és az azt megelőző időszak rendezvényeivel a wekerlei és a környékbeli gyerekeknek szeretnénk örömöt szerezni, ehhez kérjük az Önök segítségét.

A Wekerlei Mikulásvárás rendezvény előkészítéséhez mézeskalács-sütő csapatot, a lebonyolításhoz pedig fáklyásokat keresünk.

Az Andventi gondolatnaptárhoz várunk idézeteket, melyek a szeretet ünnepének hangulatát idézi. 24 gondolat kerül abba a csodálatos Adventi gondolatnaptárba, mely a Wekerlei Társaskör kirakatában lesz látható advent idején.

Ha kedvet éreznek az idézetek keresgetésében, örülnénk a segítségnek. Köszönettel: Csóka Eszter, 30/855-31-46, csokae@gmail.com

A Karácsony alkalmával idén is szeretnénk feldíszíteni a Kós Károly téri nagy fenyőfát, a gyerekek örömére. Az alsó ágakat az ünnepségen a kicsik ajándékai díszítik, viszont a fa magasabb részeit a megelőző napokban dekorálnánk. Sajnos, az évek során a díszek kezdtek tönkremenni, szél cincálta őket, eső vagy hó hullott rájuk, és mostanra már kevés használható maradt köztük. Újak készítése vált szükségessé, amelyhez a segítségeteket szeretnénk kérni. Szükségünk lenne ötletre és segítő kezekre is. Szívesen fogadunk otthon készített nagyméretű, csillogó, (piros, ezüst, aranyszínű) a fenyőfán jól mutató díszeket. Akik szeretnének ebben a munkában részt venni kérem, jelentkezzenek az
alábbi e-mail címen, vagy telefonszámon: Köszönettel: Tóth Csilla 06-30-919-7375, cscscs@t-online.hu

Az Adventi készülődés mindannyiunk számára bensőséges élmény, igazi szellemi felkészülés.

Segítségüket előre is köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?