Kedves Wekerlei Önkéntesek! A XXI. Wekerlei Napokat 178 önkéntes segítette, szervezte, bonyolította le. Ti 178 – an! Köszönjük! 

A Wekerlei Napokon a hangversenyszervezés, a sportversenyek levezénylése, a sátorállítás majd a bontás, az adománygyűjtés, a wekerlei művésztelep teljes szervezése és lebonyolítása, a kiállítás rendezés, a süti sütő – verseny szervezése és lebonyolítása, a szolidaritás terének megteremtése, az árusok szervezése, a szemétszedés,az ügyfélszolgálat a Társaskörben, a színpadi programok

szervezése, lebonyolítása, a szállítás, a fotózás,a pénzügyek intézése, a WTE sátor információt adói,a kézműves foglalkozások szervezése,a tombolatárgyak gyűjtése, a Zöld hajtás programjainak kitalálása, végrehajtása, a borút megszervezése, a filmvetítés, a gyerekfoglalkozások és a szombat esti tűzgyújtás – mind – mind a Ti kedves és odafigyelő segítségeteknek köszönhetően működött.
 
Sokan több területen is segítettek. Volt, aki néhány órát tudott vállalni, volt, aki reggeltől estig a Velünk volt és segített.
 
Mindenkinek köszönet érte!
 
Köszönjük a munkátokat!
 
Köszönjük, hogy a mai világban fontosnak érzitek az egymásért való önzetlen segítséget, az egymásra való figyelést!
 
Köszönjük, hogy szívvel-lélekkel támogattátok elképzeléseinket, a Wekerlei Társaskör Egyesület elképzeléseit!
 
Köszönjük, hogy vagytok, hogy ilyenek vagytok!
 
Budapest, 2012. szeptember 26.
 
A Wekerlei Társaskör elnöksége nevében:
 
Somlói Judit
elnök

Vélemény, hozzászólás?