A Wekerlei Társaskör újra süteménysütő versenyt hirdet

WEKERLEI SODRÓFA DÍJ – ÉDES SÜTEMÉNYEK kategóriában.

A korábbi nagy sikerű süteménysütő versenyek után a VIII. Wekerlei Székelykapu-Napok keretein belül ismét megrendezésre kerül Május 19-én az édes sütemények (torták, piték, piskóták, hasék, rétesek, browneik, stb.)
versenye.

A versenyre kortól és nemtől függetlenül, egy tálcányi (kb. 50 x 30 cm-es), csakis házi készítésű süteménnyel lehet nevezni!

A süteményeket otthon, a versenyt megelőzően –lehetőleg aznap, május 19-én,
szombaton- kell elkészíteni, és 13.00-13.15 óra között a helyszínre szállítani (Kós Károly téri stand).

Kérjük, hogy ügyeljenek a hozzávalók minőségére, kerüljék a romlandó alapanyagok hőkezelés nélküli felhasználását, valamint kérjük, hogy túlságosan tejszínes, nehezen szeletelhető, szétfolyó vagy megolvadó krémes süteményekkel ne nevezzenek, mivel ezeket, kóstoltatni nem tudjuk.
A sütemények hűtése a helyszínen már nem megoldható!

Az előre kijelölt szakmai zsűri értékelése után a sütiket felszeleteljük, és a már korábban megszokott módon kóstoltatjuk, kínáljuk.
Ezzel egyidőben nyílik lehetőség a közönségszavazatok és a versenyt fenntartó adományok leadására, melyeket ezúton előre is köszönünk!

A díjátadásra délután kerül sor, a nagyszínpadon.

A nevezéseket névvel, telefonszámmal, email címmel és a sütemény pontos nevével legkésőbb május 14-ig kérjük leadni a sodrofadij@gmail.com e-mail címre, vagy nyitvatartási időben a Társaskör irodájában (Kós Károly tér 10.).

Bővebb információért keresse Kékesi Krisztinát a 06-30-280-3057-es telefonszámon!

LEGYEN MINDIG SÜTNIVALÓNK!

Vélemény, hozzászólás?