A beadási határidő április 15-én éjfélig meghosszabbításra került!

„A gyerek az öröm, a reménység. Gyönge testében van valami világi; ártatlan lelkében van valami égi; egész kedves valójában olyan nékünk, mint a tavaszi vetés: ígéret és gyönyörűség.” / Gárdonyi Géza /

A Wekerlei Társaskör Egyesület (WTE) és a Kós Károly Általános Iskola ismét fotópályázatot hirdet a Föld napja alkalmából.

Lakóhelyünk gyermekeiről várunk fényképeket, amelyek telepünkön készültek. Korábbi művekkel is pályázhatnak. A pályázaton életkortól, lakóhelytől és foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet.

Kategóriák: – általános iskolás,
– középiskolás és
– felnőtt korosztály.

A pályaművek lehetnek digitális fotók vagy hagyományos technikával készült, utólag digitalizált (beszkennelt) felvételek. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a manipulált képeket a zsűri kizárja. (Nem számít manipulálásnak a kép 25%-nál kisebb mértékű megvágása, a teljes képet érintő, kismértékű színkorrekció, a színes felvétel fekete-fehérré alakítása és a szkennelési/digitalizálási hibák retusálása). A beadható képek száma szerzőnként maximum 3 db.
A pályaműveket szakértők bírálják el, de a lakosság is szavazhat a WTE honlapjára felkerülő képekre. A zsűri és a közönség szavazatai alapján külön-külön díjazásra kerül sor.

A legjobb képekből a Föld napja alkalmából. szabadtéri kiállítás nyílik a Kós Károly téren. A díjakat a kiállítás megnyitó ünnepségén adjuk át a helyszínen 2012.április 21-én 14 órakor.

A fotókat CD-n kérjük beküldeni vagy eljuttatni a Kós Károly Általános Iskola címére (1192 Budapest XIX. Hungária út 28.), vagy pedig elektronikus úton a postalada@wekerletelep.hu e-mail címre elköldeni. Az elküldött képekhez a néven, lakcímen kívül jeligét is kérünk mellékelni oly módon, hogy a képek fájlnevében szerepeljen a jelige és a kép címe.

A nevezési lapot kinyomtatva kérjük a fotókat tartalmazó CD mellé a borítékba tenni, illetve elektronikus feltöltés esetén csatolni azt az e-mailhez, az aláírt példányt pedig zárt borítékban, rajta a jeligével leadni vagy elküldeni az alább megadott címre. A CD-re az alábbiakat kérjük olvashatóan ráírni, illetve e-mail küldése esetén ez legyen a levél tárgya:

„Gyermekek a Wekerlén”
fotópályázat

A fotókat tartalmazó CD és az aláírt nevezési lap beküldendő vagy eljuttatandó:

Kós Károly Általános Iskola
1192 Budapest XIX. Hungária út 28.

Beérkezési határidő: 2012. április 10.

Szavazni a WTE honlapján is lehet április 10. és 17. között.
A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
WTE és Kós Károly Általános Iskola

KEDVES WEKERLEI TÁMOGATÓINK!

HA AZ ELŐZŐ ÉVEK KÓS KÁROLY TÉRI FOTÓKIÁLLÍTÁSAI ELNYERTÉK A TETSZÉSÉT, ÉS TÁMOGATNI TUDJA RENDEZVÉNYÜNKET, KÉRJÜK TEGYE MEG!
SZERETNÉNK IDÉN IS A LEGSIKERESEBB PÁLYÁZÓKAT MEGJUTALMAZNI, DE EHHEZ SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜNK. FELAJÁNLHAT VALAMILYEN SZOLGÁLTATÁST, AJÁNDÉKTÁRGYAT, AJÁNDÉKUTALVÁNYT, VAGY BÁRMIT, AMIVEL ÖRÖMET SZEREZHET VALAKINEK.

KÉRJÜK, HOGY FELAJÁNLÁSÁHOZ MELLÉKELJE NEVÉT, ELÉRHETŐSÉGÉT, ÉS A WTE-BEN, VAGY A KÓS ISKOLÁBAN FOTÓKIÁLLÍTÁS JELIGÉRE ADJA LE SOMOGYVÁRINÉ MÁROVICS ERIKA NEVÉRE 2012. ÁPRILIS 10-IG!
KÖSZÖNJÜK!

Vélemény, hozzászólás?