Jelenleg háztartásbeli ügyvezető igazgató, 1998 óta házas, két gyermek (a 2002-ben született Zsuzsi és a 2004-ben született Balu) édesanyja vagyok. Hobbim az olvasás, ritkán kézműveskedés, még ritkábban mozi – és a beszélgetés! Ja, meg a biciklizés, és minden labdasport, utóbbi űzésére nemrég szerveztem egy kis közösséget.

Wekerlére születtem, 1972-ben, Édesanyám Hambalkó-lány, az ő Édesapja kapott itt szolgálati lakást a 30-as években. Fiatal házasként három év belvárosi élet után, a gyerekek születése előtt tudatosan telepedtünk vissza. Wekerle az otthont jelenti számomra, ez akkor is így volt, amikor nem itt éltem. Szeretem, hogy gyerekeim számára még a mai, megváltozott világban is hasonló körülményeket, érzéseket tudok biztosítani itt, mint amikben én nőttem fel.

A WTE biztosítja számomra a lehetőségét annak, hogy az itt élők egymásra találjanak, összekovácsolódjanak a közös programok szervezése és az azokon való részvétel által. Vágyam, hogy minden itt élőnek természetes és alap dolog legyen, hogy WTE-tag illetve hogy önkéntes, hogy mind több és több embert érjünk el, mert hiszek benne, hogy a civil szervezetekkel lehet csak túlélni a mai társadalomra jellemző értékvesztést.

Munkaterületem a kapcsolattartás és a kommunikáció a helyiekkel ill. a helyi médiumokkal. Általam jutnak el a különböző programokról szóló hírek az érdekeltekhez. Én szervezem továbbá a Wekerlei Baba- és Gyermekruha börzéket (immáron 6. éve) és a Wekerlei Bolhapiacot (3. éve), illetve friss rendezvényem a Wekerlei Kézműves Vásár (karácsonykor és tavasszal)

Elérhetőségem: debizs@hotmail.com valamint a rendezvényeké (ezeket a rendezvények előtt hónapokban nézem leginkább): wekerleibababorze@gmail.com – a börzére, wekerleibolhapiac@gmail.com – a bolhapiacra, illetve wekerleikezmuvesvasar@gmail.com – a Kézműves vásárra.

 

Vissza a WTE Tisztségviselőinek oldalára…

Vélemény, hozzászólás?