Egy tehetséges középiskolás, Bíró Dömök Anna levette a lábáról a zsűrit. Az első Wekerlei Sodrófa Díj győztese gyönyörű motívummal díszítette különlegesen finom süteményét. A közönség is dícsérte szavazatával ezt a remeket, a 3. legtöbb szavazatot nyerte el.
Hozzávalók:
2 csomag gesztenyemassza
20 dkg darált keksz
37,5 dkg margarin
2 csomag vaníliás cukor
1,3 l tej
3 csomag vanília puding
28 db babapiskóta
15 dkg porcukor
5 dl tejszín
2 csomag habfixáló
2 evőkanál kakaó (nem cukrozott)
1. réteg:
Összekeverjük a gesztenyemasszát, a kekszet és annyi margarint, hogy lágy, de nem folyós masszát kapjunk. Ez az első réteg kb. 20x40cm alapra helyezni.
2. réteg:
3 dl tejben megpuhítjuk a babapiskótát és sorban az első rétegre helyezzük.
3. réteg:
1 l tejjel megfőzzük a pudingokat, majd kihülés után krémet készítünk úgy, hogy 25dkg margarinnal és 15 dkg porcukorral krémes állagúra keverjük. Ezt a krémet rákenjük a süteményre.
4. réteg:
A tejszínből a habfixálóval keménykrémet verünk és ezt is a süteményre tesszük.
5. “réteg”:
A4-es papírból sablont vágunk ki, amit a süteményre fektetünk. Kakaóporral meghintjük, majd a sablont óvatosan eltávolítjuk. Bármilyen mintával elkészíthető.